Milovala som Escobara! Nebola to len romantika, krásna novinárka sa pri KRVILAČNOM narkobarónovi stala svedkyňou strašných ZLOČINOV

Kolumbijský drogový narkobarón Pablo Escobar (†44) mal okrem manželky Marie Victorie Heano aj niekoľko mladých mileniek. Asi najvýraznejšou ...
  • Galéria4
  • Zdroj: Northfoto, Facebook / @virginia.vallejo.garcia

Kolumbijský drogový narkobarón Pablo Escobar (†44) mal okrem manželky Marie Victorie Heano aj niekoľko mladých mileniek. Asi najvýraznejšou a dlho utajovanou bola miestna novinárka Virginia Vallejo.

Fotogaléria

Zakázaný milostný príbeh

V tom čase už bola Virginia dvakrát rozvedená, s podnikateľom Fernandom Borrerom (1969 - 1971) a režisérom Davidom Stivelom (1978 – 1981). Už len dodávame, že Escobara zastrelila kolumbijská polícia 2.12.1993.

V roku 2007 vydala Virginia svoju prvú knihu Loving Pablo, Hating Escobar (Milovať Pabla, nenávidieť Escobara), ktorá opäť otvorila prípad Justičného paláca (1985) a atentátu na prezidentského kandidáta Luisa Carlosa Galána (1989). Kniha bola preložená do pätnástich jazykov a sfilmovaná v roku 2018.

Je nielen kronikou zrodu kolumbijských drogových kartelov, ale hlavne zakázaným ľúbostným príbehom s mužom, ktorý navždy poznačil Latinskú Ameriku a Spojené štáty.

Griselda Blanco
Narkobarónka ČIERNA VDOVA nemala žiadne zábrany: Okázalý luxus, drogy za milióny dolárov, orgie a HROMADY MŔTVOL Zobraziť článok

Sama sa popri Escobarovi stala korunnou svedkyňou dvoch zločinov: vraždy prezidentského kandidáta a únosu. Napriek tomu, že bol k svojim nepriateľom krvilačný, surový a nemilosrdný, aj tak ho milovala. Za roky v jeho prítomnosti ho spoznala aj ako starostlivého, ohľaduplného a veľmi romantického muža.

Teraz má Virginia 73 rokov a hoci už nie je taká mladá a svieža, stále je to krásna dáma, ku ktorej je čas milosrdný. Dnes žije v politickom azyle na Miami, a pracuje ako televízna novinárka pre medzinárodný kanál Actualidad RT vysielajúci v španielčine.

Späť
Viac k téme:
Odporúčame z TIVI.sk
 
});