Chcete si upevniť vzťah? Robte túto JEDNU vec a váš partner vám začne dôverovať ako nikomu inému na svete!

Muži nedávajú najavo svoje emócie. Poznáte toto klišé? V skutočnosti to vôbec nie je pravda! Ak sa chcete stať spoľahlivým dôverníkom ...
  • Zdroj: Getty/Erdark

"Muži nedávajú najavo svoje emócie." Poznáte toto klišé? V skutočnosti to vôbec nie je pravda! Ak sa chcete stať spoľahlivým dôverníkom vášho partnera, musíte vedieť, ako na to.

Spomeňte si na svoj posledný konflikt. Čo všetko ste v hneve povedali? Možno ste aj vy takto zneužili partnerovu dôveru. Ten z toho vyvodil záver, že nie je dobré sa pred vami v otázke emócií obracať a že otvorenosť sa nevypláca. Potlačia teda svoje pocity alebo sa zdôveria niekomu inému.

6 vecí, ktoré sebavedomá žena počas hádky nikdy NEROBÍ: Pozor, za 3. bod vás bude mať za primitívnu HLUPAŇU! Zobraziť článok

Dajte si pozor na to, čo hovoríte

Hádky majú tiež svoje pravidlá a zneužívanie partnerových citov je známkou vašej emočnej nezrelosti. Buďte preto silnou partnerkou a nezneužívajte dôveru vašej polovičky. Vyspelí muži si to všímajú a cenia si to. Okrem toho vnímajú aj to, ako sa správate voči svojim priateľom. Preto buďte láskavá a diskrétna.

Späť
Viac k téme:
Odporúčame z TIVI.sk
 
});