Ťažko CHORÚ Shannen Doherty návšteva salónu krásy celkom ZMENILA: Dostala nové obočie, výsledok je ÚŽASNÝ!

Žiaľ, vlasy nie sú jediné, o čo človek bojujúci s rakovinou prichádza. Herečka Shannen Doherty vie o následkoch chemoterapie svoje.

Žiaľ, vlasy nie sú jediné, o čo človek bojujúci s rakovinou prichádza. Herečka Shannen Doherty vie o následkoch chemoterapie svoje.

Fotogaléria

Tiago Sampaio de Oliveira je skutočný expert na tvarovanie obočia, ktorý s výrazom svojich klientiek dokáže hotové zázraky. Medzi fotkami jeho premien, ktoré uverejňuje na sociálnej sieti, sa nedávno objavila aj tvár hviezdy seriálu Beverly Hills 90210.

„Dnes som mal tú česť stretnúť sa so Shannen Doherty a podarilo sa mi vylepšiť jej tvar obočia! Ďakujem za dôveru," napísal k príspevku. FOTO uvidíte TU.

Tatjana Patitz
Smrť 56-ročnej supermodelky Tatjany Patitz je obrovským varovaním: Ženy, POZOR, toto vážne ochorenie sa týka všetkých ročníkov! Zobraziť článok

Fanúšikovia Shannen okamžite zasypali podporou: „Rakovina je zničujúca. Len tí, čo ju prežili, chápu, aké dôležité je udržať si potrebnú kvalitu života. To všetko si vyžaduje odvahu. Prekážky sú skutočné. Strach je skutočný. Ale nikdy sa nesmiete prestať snažiť byť najlepší… Gratulujem, Shannen, tvojej úžasnej ženskej sile. A to obočie, svetové!"

Ďalší odkaz v sebe nesie boľavú skúsenosť: „Najlepšia vec, ktorú som urobila po chemoterapii, bolo, že som si nechala urobiť obočie. Určite je to posilňovač sebavedomia a šetrič času. Vyzeráš skvele!" 

Steve McQueen
Z tohto mrazí: Rakovina nedala Steveovi McQueenovi (†50) žiadnu šancu! Lekári v jeho tele objavili desivý nález, o pár hodín bol mŕtvy Zobraziť článok

Doherty bola rakovina prsníka pôvodne diagnostikovaná v roku 2015. V roku 2017 oznámila, že je v remisii, no o 3 roky neskôr v emotívnom rozhovore pre Good Morning America povedala, že rakovina v jej tele opäť udrela v plnej sile.

„Určite mám dni, keď si poviem ‚Prečo ja?‘ A potom si poviem: ‚No, prečo nie ja? Kto ešte? Kto iný okrem mňa si to zaslúži?‘ Nikto z nás," vyhlásila vtedy pre GMA.

Pokračovať v čítaní
Viac k téme:
Odporúčame z TIVI.sk
 
});