Michael Kováčik predviedol svoju jubilejnú kolekciu, v jeho modeloch žiarili CELEBRITNÉ krásky! Na móle aj známa česká TOPMODELKA

Praha má za sebou prestížne módne dni: Mercedes-Benz Prague Fashion Week. Jednu z najvýraznejších módnych vízií predstavil slovenský ...
  • Galéria29
  • Zdroj: Mercedes-Benz Prague Fashion Week

Praha má za sebou prestížne módne dni: Mercedes-Benz Prague Fashion Week. Jednu z najvýraznejších módnych vízií predstavil slovenský návrhár Michael Kováčik.

Fotogaléria

V sobotu 15. apríla 2023 predstavil svoju jubilejnú kolekciu s názvom YEAR X a výrazne oslovil priaznivcov módy svojou novou víziou. V dynamickej show, atmosfére nabitej sugestívnou hudbou a v exkluzívnom predvedení celebritnými modelkami a Misskami z Čiech i Slovenska predstavil 29 modelov ucelenej kolekcie.

Jednoduchosť spojená s rafinovanosťou a elegancia so sexappealom. Táto jesenno-zimná kolekcia je jednoducho ódou na ľahkosť bytia. Je to vízia šatníka modernej a trendovej ženy či muža. Návrhár vo svojej tvorbe stavil opäť na kvalitné materiály ako je vlna, hodváb, bavlna a tweed.

Modely okrem iných predviedli aj Miss Slovensko 2020, éterická Leona Novoberdaliu, tiež známa česká topmodelka Aneta Vignerová, Miss Česká Republika 2009 a známa modelka a influencerka Liberty Blake Simon.

Pokračovať v čítaní
Viac k téme:
Odporúčame z TIVI.sk
 
});