Luxusná značka svojou novou kolekciou pre batoľatá drví konkurenciu: PASTELOVÁ RÍŠA ako z rozprávky!

Stoly luxusných detských osláv na celom svete budú ozdobené logom „LV“. Slávna francúzska značka totiž po prvýkrát uvádza na trh kolekciu ...
  • Zdroj: Getty/tupungato

Stoly luxusných detských osláv na celom svete budú ozdobené logom „LV“. Slávna francúzska značka totiž po prvýkrát uvádza na trh kolekciu detských doplnkov!

Fanúšikovia Louis Vuitton sa môžu tešiť na pastelové časy, značka totiž uvádza na trh svoje prvé detské doplnky a módne kúsky v čarokrásnych farbách. Zatiaľ čo iné značky už vyvinuli svoje produkty v tejto lukratívnej oblasti, Louis Vuitton si dal načas. O to lepšie je sledovať výsledok.

Kendall Jenner
Prada prináša späť dávno zabudnuté kúsky: Možno máte v skrini najväčšie HITY budúcej SEZÓNY a ani o tom neviete! Zobraziť článok

Prítulná, elegantná a predsa hravá nadčasová kolekcia je určená na to, aby sprevádzala novorodencov prvými mesiacmi ich života. Na tento účel je klasický rukopis Louis Vuitton prepísaný nekonvenčným spôsobom, známym a inovatívnym zároveň.

Sortiment oblečenia pre bábätká do 12 mesiacov okrem iného zahŕňa: dupačky so žltými šnúrkami, kombinézy, body, pyžamká, šaty, obojstranný kabátik s kapucňou, kašmírové bundy s perleťovými gombíkmi, pančuchy s precíznymi výšivkami, podbradníky, ponožky a iné drobné doplnky, ale aj obľúbené Mary Janes v bielej a ružovej farbe. Neodmysliteľnou súčasťou jednotlivých kúskov je jemný vzhľad monogramu, kvalitné textílie a potlače - nájdete tam proste všetko!

Pletené papuče a kvietkované čiapky sú obzvlášť príjemné a udržujú malé nôžky a uši v teple. Doplnky ako plyšový spací vak z prírodného hodvábu s vyšívanými kvetmi, pletená deka s monogramom a hrubšia obojstranná deka (ktorá sa dá použiť aj ako podložka) zabezpečia najmenším luxusné pohodlie.

Tomu sa povie dokonalý ŠTÝL! Prekrásne outfity Lucid a jej dcérky vás dostanú Zobraziť článok

Na prvú dlhú cestu je k dispozícii mini kufor a toaletná taštička. Na striebornom hrnčeku a hrkálke sú gravírované rôzne motívy slávneho loga.

No a k tomu všetkému žakárový medvedík Louis s monogramovými kvetinovými očami. Tak čo, dali by ste sa presvedčiť na vstup do tohoto pastelové raja?

Aké šperky sa budú nosiť v roku 2023? Módne domy v tom majú jasno, toto sú hity budúcej sezóny! Zobraziť článok

Otázkou zostáva či to nie je skôr predpeklie, za ktorým sa neskrýva nič iné, len ďalšia hora vyhodeného oblečenia niekde mimo dosah a pohľad Európy. A koniec koncov... nie je jedno či batoľa označkuje Louisa Vuittona alebo vašu detskú deku z ´91? Nuž, to už musí posúdiť každá mama sama.

Viac k téme:
Odporúčame z TIVI.sk
 
});