Nič pre KONZERVATÍVNE duše: Na trh som chcela priniesť EXKLUZÍVNE svadobné šaty, aké na Slovensku ešte nie sú, hovorí majiteľka salónu Petra Sekerková

Budúce nevesty túžiace po absolútnej dokonalosti určite potešíme rozhovorom s majiteľkou exkluzívneho svadobného salónu, v ktorom na ...

Budúce nevesty túžiace po absolútnej dokonalosti určite potešíme rozhovorom s majiteľkou exkluzívneho svadobného salónu, v ktorom na vás čakajú luxusné, boho aj Haute Couture šaty od svetoznámych módnych dizajnérov.

Fotogaléria

Čo by ste odkázali budúcim nevestám z hľadiska štýlu? Čo je IN a čo je už totálne OUT? 

To je otázka vkusu. Každej neveste pristane niečo iné. Je dôležité, aby sa cítila vo svojich svadobných šatách výnimočne. Poradila by som každej určite, aby v šatách vyzerali nielen krásne, ale aby sa v nich cítili aj dobre.

Keď nevesta kráča uličkou k oltáru a vyzerá v šatách nielen krásne, ale sa v nich cíti veľmi pohodlne, vtedy z nej vyžaruje pozitívna a sebavedomá energia a tak to má byť. Vtedy je nevesta najkrajšia.

Aké chyby robia kočky najčastejšie? Na mysli máme najbežnejšie faux pas slovenských neviest. Napríklad silonky v sandáloch, šaty v podobe nafúknutej torty a k tomu komplikovaný účes, výrazný mejkap…

Tak si to zhrňme. Určite všetko, čo ste práve vymenovali. (smiech) Nevesta by hlavne mala ostať sama sebou.

Ak vidíte, že klientka šliapla vedľa, usmerníte ju?

Častokrát príde nevesta k nám do salónu a má už jasnú predstavu o svojich svadobných šatách. Ale počas skúšania zistíme, že jej ten štýl vôbec nepristane. Nevesty sa snažíme usmerňovať vo výbere šiat nielen kvôli tomu, aby boli pre ne naozaj tou správnou voľbou, ale aj kvôli tomu, že je vizitkou nášho salónu ako nevesta v šatách vyzerá.

Akú najbizarnejšiu požiadavku ste mala od budúcich neviest (farba, strih, atď.)? 

Stalo sa to viackrát, že nevesta pre svoje svadobné šaty zvolila čiernu farbu s čiernym závojom. Je to opäť otázka vkusu.

Späť Pokračovať v čítaní
Viac k téme:
Odporúčame z TIVI.sk
 
});