Dramatická zmena: Faldíky Jessicy Simpson sú PREČ, pozrite sa, ako úžasne SCHUDLA, veď je ako laň!

Americkú speváčku a herečku Jessicu Simpson (42) si najskôr pamätáte ako štíhlu blond teenagerku, ktorá bola cudným protipólom popových ...

Americkú speváčku a herečku Jessicu Simpson (42) si najskôr pamätáte ako štíhlu blond teenagerku, ktorá bola cudným protipólom popových princezien Britney Spears a Christiny Aquilery.

Fotogaléria

V roku 2020 Jessica vyhľadala odborníka na výživu, radikálne zmenila životný štýl a rozlúčila sa s jojo efektom. Posledné tri roky si hmotnosť starostlivo udržiavala.

Celkovo mala schudnúť takmer 45 kilogramov. Rapídne schudnutie si všimla rodina a fanúšikovia, pričom podľa niektorých ju už chudá príliš. Speváčka sa ale vyjadrila, že je všetko v poriadku a nikdy sa necítila taká plná energie.

Vyznáte sa v kalorických hodnotách vašich obľúbených potravín? Otestujte svoje vedomosti v TOMTO KVÍZE, pomôže vám schudnúť! Zobraziť článok

Jessica Simpson (*10. 7. 1980) bola manželkou speváka a moderátora Nicka Lacheya (2002–2006). Po rozvode hľadala lásku v náručí gitaristu Johna Mayera a športového komentátora Tonyho Roma.

Od roku 2014 je manželkou bývalého hráča amerického futbalu Erica Johnsona, s ktorým má tri deti – dcéru Maxwell Drew (*2012), syna Ace Knuta (*2013) a dcéru Birdie Mae (*2019).

Späť
Viac k téme:
Odporúčame z TIVI.sk
 
});