Od Schumacherovej NEHODY ubehlo 10 rokov: Jeho deti bojujú so smútkom po svojom, ktovie, či slávny otec vníma ich ÚŽASNÉ úspechy!

Mala iba 14 rokov, keď jej otec, nemecký jazdec formuly F1 Michael Schumacher, mal v decembri 2013 vážny úraz počas lyžovačky v Alpách.

Mala iba 14 rokov, keď jej otec, nemecký jazdec formuly F1 Michael Schumacher, mal v decembri 2013 vážny úraz počas lyžovačky v Alpách.

Fotogaléria

Spolu s mamou Corinnou a o dva roky mladším bratom Mickom sa jej vtedy zastavil svet. Odvtedy ubehlo takmer desať rokov, a bolo treba žiť ďalej. Zdravotný stav Michaela sa nezverejňuje, ale je stále pod dozorom lekárov. Deti Gina Marie (26) a Mick (24) medzitým dospeli a majú vlastné záujmy.

Judy Garland, Elizabeth Taylor, Natalie Wood
DESIVÉ príbehy detských hviezd zo starého Hollywoodu: DRASTICKÉ diéty, sexuálne obťažovanie a zaobchádzanie ako s tovarom Zobraziť článok

Mick pokračuje v jazdných stopách slávneho otca. Je z neho automobilový pretekár, ktorý má rád pod palcom stovky výkonných koní. Od roku 2021 aj on jazdí na F1.

Jeho súčasnou priateľkou má byť Justine Huysman, dcéra bývalého nórskeho pretekára Haralda Huysmana.

Arnold Schwarzenegger
Arnold Schwarzenegger hrdo podporuje svojho NEVLASTNÉHO syna: Joseph je jeho vernou KÓPIOU, aj so svalmi chce preraziť v šoubiznise Zobraziť článok

Pokračovať v čítaní
Viac k téme:
Odporúčame z TIVI.sk
 
});