DESIVÉ príbehy detských hviezd zo starého Hollywoodu: DRASTICKÉ diéty, sexuálne obťažovanie a zaobchádzanie ako s tovarom

Táto éra trvala od konca 20. do konca 50. rokov minulého storočia. Navonok sa svet filmu tváril ako pôvabný a tajomný, ale zákulisie ...

Táto éra trvala od konca 20. do konca 50. rokov minulého storočia. Navonok sa svet filmu tváril ako pôvabný a tajomný, ale zákulisie bolo plné krutosti a škandálov, ktoré zahŕňali aj dospievajúcich hercov. Tu je pár zozbieraných príbehov.

Fotogaléria

Znásilnenia Natalie Wood

Od 16-tich mala byť opakovane znásilnená hereckou superhviezdou "výmenou", že jej môže pomôcť získať lepšie filmové úlohy.

Podľa jedného z Natáliiných životopiscov herečka povedala, že si z nej urobil svoju "sexuálnu rukojemníčku" počas domnelého konkurzu, keď bola vylákaná do hotelovej izby. Identita sexuálneho násilníka nebola nikdy potvrdená, ale šepkalo sa o mužovi s iniciálkami K.D..

Krutá smrť počas jazdy, otrava za volantom, ale aj drogy: BIZARNÉ ÚMRTIA celebrít, ktoré sú dodnes záhadou! Zobraziť článok

Natalie Wood (*1938 - †1981) ste mohli vidieť vo filmoch ako Rebel Without A Cause (1955), Splendor In The Grass (1961), West Side Story (1961), Inside Daisy Clover (1965), Gypsy (1962).

Vo veku 43 tragicky zahynula počas plavby na jachte. Oficiálna správa hovorí o utopení sa počas nočného kúpania, hoci sama bola neplavkyňou a bála sa tmy.

Pokračovať v čítaní
Viac k téme:
Odporúčame z TIVI.sk
 
});