Vstupujete na článok s obsahom určeným pre osoby staršie ako 18 rokov.

TOP poloha na vaginálny aj análny styk: Bude to nežné, hravé a partner vám môže do ucha šepkať tie NAJHRIEŠNEJŠIE myšlienky

Zhrešili ste jedlom cez Veľkonočné sviatky? To asi všetky. Veď chutnému údenému mäsu, majonézovým šalátom a sladkým koláčom sa nedalo ...

Zhrešili ste jedlom cez Veľkonočné sviatky? To asi všetky. Veď chutnému údenému mäsu, majonézovým šalátom a sladkým koláčom sa nedalo odolať. Teraz ideme vyraziť klin klinom.

Fotogaléria

Ako na to?

Tak ako sa v prípade lazaní na seba ukladajú pláty širokých rezancov. Tak sa uloží muž na ženu, ktorá leží na bruchu. Pekne zozadu do nej preniká, a zároveň sa opiera (alebo obaja operajú) o lakte.

Vankúš pod ženskou panvou ju dostane lepšie nahor. Horúce telá sa tak dotýkajú, jemne pohybujú a bez väčšej námahy majú čas sa sústrediť myšlienkami a dychom na stúpajúcu rozkoš.

Dalo by sa povedať, že ju si obľúbia hlavne dvojice, ktoré to majú rady „na psíka“ a sú trochu lenivé a pôžitkárske. Navyše sa dá využiť na vaginálny aj análny styk, kde sa ľahko kontroluje hĺbka prieniku do milostného otvoru.

Poloha, ktorá je podľa vedcov tá NAJ na dosiahnutie ženského orgazmu: Jemné vylepšenie a budete kričať od rozkoše Zobraziť článok

Ak sa vás najbližšie partner opýta, čo bude na večeru, tak smelo odpovedzte, že dva chody lazaní. Jeden za stolom, druhý na posteli.

Späť
Viac k téme:
Odporúčame z TIVI.sk
 
});