Vstupujete na článok s obsahom určeným pre osoby staršie ako 18 rokov.

Na krídlach VAGINÁLNEHO ORGAZMU: V tejto polohe je to stopercentne isté, penis bude riadne hlboko!

Milostných polôh existuje neúrekom, ale väčšina z nás aj tak dookola opakuje maximálne päť. A teraz príde tá zvedavá otázka. Nie je to ...

Milostných polôh existuje neúrekom, ale väčšina z nás aj tak dookola opakuje maximálne päť. A teraz príde tá zvedavá otázka. Nie je to málo?

Fotogaléria

Pritom niektoré polohy stačí iba trochu zmeniť, aby sa dostavil lepší výsledok. Zmena je tak občas prospešná, napríklad k lepšiemu dosiahnutiu orgazmu. Tzv. "orlia poloha" je najjednoduchšia cesta k tomu vaginálnemu.

Je to jednoduchšie ako to vyzerá. Vo chvíľach kopulačnej vášne ste túto polohu možno aj (nevedomky) vyskúšali. A možno ju praktizujete aj dodnes, len neviete, že už letíte na krídlach orlej rozkoše.  

Aká sexuálna POLOHA, taká osobnosť: Toto o vás prezrádza MISIONÁR či opačný jazdec. Fanúšikovia "lyžičky" u žien ZABODUJÚ Zobraziť článok

Základom je misionár... s malým vylepšením. Nohy neostávajú chodidlami na posteli, ale idú pekne nahor do rozkroku, akoby napodobňovali roztiahnuté krídla kráľa oblohy.

Tak môže penis muža vniknúť riadne hlboko, a uhol stimuluje prednú vnútornú stenu vagíny, takže na svoje si príde aj bod G. Pre lepší pocit sa jeden z dvojice môže venovať aj nedočkavému klitorisu.

Básnik Janko Kráľ by k tomu asi dodal: "Keby ja bol orol vták, vyletel bych nad oblak, zaplieskal bych krídlami nad našimi Tatrami."

Viac k téme:
Odporúčame z TIVI.sk
 
});