Vstupujete na článok s obsahom určeným pre osoby staršie ako 18 rokov.

Máme pre vás jarnú (SEX)MISIU: Túto polohu budete milovať, posteľ nepotrebujete!

Podľa kalendára nám už jar hlasno klope na dvere, prebúdza sa príroda a život v nej. Aj ľuďom sa nalieva do žíl energia, ktorá sa hlavne ...

Podľa kalendára nám už jar hlasno klope na dvere, prebúdza sa príroda a život v nej. Aj ľuďom sa nalieva do žíl energia, ktorá sa hlavne u mladších ročníkov prejaví aj v posteli. Darmo, jarná ruja sa netýka len zvieratiek.

Fotogaléria

Oteplenie po zime je vhodným obdobím, kedy je načase poriadne odskúšať domáce matrace pri nejakom milostnom experimente. Netvárte sa, že vám tie tri polohy až tak vyhovujú.

Máme nápad, ktorý by mohol zaujať páry s (výrazne) rozdielnou hmotnosťou. Výhodu je, že nikto nebude na nikom ležať. Dokonca ani tú posteľ nebudete potrebovať.

Vášnivý sex pod sprchou? Tieto polohy potešia vaše bradavky, klitoris či iné erotogénne zóny! Ale aj partner bude hlasno VZDYCHAŤ od rozkoše Zobraziť článok

Mission Impossible je nielen názov akčnej filmovej série s Tomom Cruisom, ale aj polohy, ktorú si môžete vyskúšať. Nedajte sa pomýliť prekladom „Nemožná misia“, bude to naopak celkom pohoda.

Pokračovať v čítaní
Viac k téme:
Odporúčame z TIVI.sk
 
});