Na princeznú z Walesu sa valí HEJT: Urobila kráľovskej rodine HANBU? TOTO by si zrejme v prítomnosti Alžbety II. nedovolila

Princezná Kate mala zahanbiť kráľovskú rodinu, keď sa počas víkendu na verejnosti objavila s červeným lakom na nechtoch. Zisťovali sme, ...

Princezná Kate mala zahanbiť kráľovskú rodinu, keď sa počas víkendu na verejnosti objavila s červeným lakom na nechtoch. Zisťovali sme, či svojou "drzou" voľbou porušila protokol.

Fotogaléria

O manželke princa Williama je známe, že sa vždy oblieka podľa kráľovskej etikety. No aj ona je len človek a občas si rada "uletí" na rebelských detailoch.

Kate Middleton
Princezná Kate nosí obľúbenú módnu značku Sloveniek: Takto oblečená môžete byť aj VY! Zobraziť článok

Inak tomu nebolo ani pri príležitosti veľkonočnej bohoslužby, kde okrem sofistikovaného outfitu od Catherine Walker (kedysi obľúbená módna návrhárka zosnulej princeznej Diany) predviedla netradičnú ohnivú manikúru. A podľa mnohých komentátorov výrazne prestrelila!

Kráľovná Alžbeta II. by bola (pravdepodobne) proti

Je všeobecne známe, že kráľovná Alžbeta výraznú farbu na nechtoch kráľovských príslušníčok netolerovala. Najväčšia (akceptovateľná) "divočina" bola svetloružová, ktorú takmer vôbec nevidno. Rovnako konzervatívne sa k beaty vylepšeniam šľachty stavia aj väčšina sledovateľov na sociálnych sieťach:

"Škoda, že Kate svojimi drzými nechtami všetko zničila. Nedodržala protookol a zahanbila celú rodinu. Šokujúce," stojí v jednom z komentárov. 

Pokračovať v čítaní
Viac k téme:
Odporúčame z TIVI.sk
 
});