Sexi herec Facundo Arana je opäť bližšie k Slovákom! Najnovšie to rozbalí na tanečnom parkete

Argentínska telenovela Divoký anjel s temperamentnou Nataliou Oreiro prebehla svojimi 270 epizódami pred takmer dvadsiatimi rokmi aj ...

Argentínska telenovela Divoký anjel s temperamentnou Nataliou Oreiro prebehla svojimi 270 epizódami pred takmer dvadsiatimi rokmi aj naše televízne obrazovky. Dnes je späť.

Fotogaléria

Telenovelu s originálnym názvom „Muñeca brava“ uverejnila naša verejnoprávna televízia STV1 v roku 2001, dnes ožila na TV Doma. 

Od prvej klapky sa veľa zmenilo, vrátane hlavných predstaviteľov. Zrelý, no stále mimoriadne atraktívny Facundo Arana (Ivo) bol na jar tohto roka pozvaný do zábavnej šou 2 na 1, ako prekvapenie pre herečku Dominiku Kavaschovú. Nielen pred ňu to bol milý zážitok.

Jeho fanúšičky určite poteší správa, že sa bude opäť objavovať v našich blízkych končinách. Konkrétne v Budapešti, kde sa predvedie ako jeden zo súťažiacich v maďarskej verzii tanečnej šou Let´s Dance. Už teraz sme zvedaví, ako sa popasuje s lokálnymi celebritami.

 Natalia Oreiro
Divoký anjel zavrtel zadkom až príliš odvážne: Natalia, veď ti vykúkajú prsia! Zobraziť článok

Facundo (50) za ostatné roky nezaháľal. Od roku 2012 je ženatý a má tri deti. Okrem filmu sa venuje aj hudbe, vo svojej skupine hrá na saxofón. V galérii uvidíte, ako výborne vyzerá!

Viac k téme:
Odporúčame z TIVI.sk
 
});