Túžite obnoviť vzťah so STAROU kamarátkou? V týchto prípadoch sa na to radšej vykašlite, ušetríte si SKLAMANIE

V priebehu rokov je úplne normálne, že jedno či dve priateľstvá upadnú do zabudnutia. Kedy je vhodné ich oživiť a kedy je lepšie nechať ...

V priebehu rokov je úplne normálne, že jedno či dve priateľstvá upadnú do zabudnutia. Kedy je vhodné ich oživiť a kedy je lepšie nechať ich radšej tak?

Fotogaléria

Znaky, že návrat sa oplatí

Priateľstvá často končia iba preto, že jeden druhého strácate z dohľadu. V určitom bode ste sa jednoducho prestali vídať bez akéhokoľvek vážnejšieho dôvodu. Proste sa to stalo. V tom prípade vám v zásade nič nebráni v obnovení kontaktu.

Toxickí priatelia: Máte vo svojom okolí osobu, ktorá sa správa takto? Okamžite sa jej zbavte Zobraziť článok

Najlepší spôsob, ako to urobiť

Napíšte jej/mu správu. Pretože ak znenazdajky zavoláte, vyviniete na dotyčnú osobu veľký tlak a ľahko sa môže stať, že so stretnutím bude súhlasiť iba zo slušnosti, nie preto, že by vás chcela skutočne vidieť. 

Otvorene priznajte, že by ste mali záujem o oživenie vášho vzťahu, ale konečné rozhodnutie je na ňom/nej.

Viete, ako dlho dokážu ženy udržať tajomstvo, alebo prečo dlhodobý single život škodí zdraviu? 15 OHROMUJÚCICH faktov o ľuďoch Zobraziť článok

Buďte ohľaduplná a nečakajte okamžitú odpoveď. Uvedomte si, že v podstate začínate od nuly. Ak skutočne dôjde k stretnutiu, je to veľmi dobrá základná požiadavka pre ďalšiu existenciu novej formy priateľstva.

Ozvite sa starému kamarátovi/kamarátke aj v prípade, ak vás niečo z minulosti trápi a pokojne si spoločne zaspomínajte. Rýchlo sa ukáže, či je náprotivok rovnako otvorený opätovnému posilneniu vášho spojenectva.

Späť
Viac k téme:
Odporúčame z TIVI.sk
 
});