Keď je láska úprimná, tak na výške nezáleží: Nelichotivé poznámky a nechápavé pohľady si už radšej Sam a Stephen nevšímajú

Za normálne považujeme, ak je muž vyšší od svojej partnerky. V opačnom prípade väčšinou na takú dvojicu pozeráme ako na chodiace panoptikum. ...

Za normálne považujeme, ak je muž vyšší od svojej partnerky. V opačnom prípade väčšinou na takú dvojicu pozeráme ako na chodiace panoptikum. Prečo?

Fotogaléria

Sú páriky, ktoré si z nevľúdnych pohľadov na ich výškový rozdiel okolia nič nerobia. To sa týka aj 24 ročnej Sam Espinal, a jej snúbenca 32 ročného Stephena Di Fedea. Ich príbehu sa venoval aj web belfastlive.co.uk.

Vekový rozdiel na prvý pohľad nikto nespozná, ale 15 cm si všimne každý. Ten je v neprospech tvorcu internetového obsahu a tanečníka. Krásna brunetka Sam má výšku 175 cm, jej parter len 160 cm.

Srdcu ale nerozkážeš. Sam však hovorí, že ľudia niekedy prichádzajú o dokonalého partnera, pretože s niekým nerandia kvôli jeho výške.

Keith Urban a Nicole Kidman
Tieto dámy sa povzniesli nad výšku partnera: Jedna dvojica ale vyhráva na plnej čiare. Ktorá herečka prevyšuje muža až o 36 cm? Zobraziť článok

Sam a Stephen sa zoznámili vďaka práci v októbri 2016, keď absolvovala stáž v škole, kde on pracoval ako učiteľ. Sam si pôvodne myslela, že by nikdy nemohla chodiť s niekým, kto je nižší ako ona - ale nakoniec ju to k Stephenovi ťahalo. Riadne spolu začali chodiť vo februári 2017. Pokračovanie na ďalšej strane.  

Pokračovať v čítaní
Viac k téme:
Odporúčame z TIVI.sk
 
});