Zlaďte si domov s Veľkou nocou

Plánujete na Veľkú noc vyzdobiť váš domov v duchu sviatkov jari, ale neviete si rady, ako všetko zladiť?

Plánujete na Veľkú noc vyzdobiť váš domov v duchu sviatkov jari, ale neviete si rady, ako všetko zladiť?

Fotogaléria

Veľkonočné farby a témy sa môžu odrážať nielen v drobných dekoráciách, ale aj v bytovom textile ako je obrus, prestieranie, vankúšiky na gauč, závesy alebo napríklad aj posteľná bielizeň. Ako to ale skombinovať, aby to bolo vkusné, pekné a malo to hlavu a pätu? Poradíme vám!

Vhodne zladiť jednotlivé kúsky bytového textilu v pestrom veľkonočnom štýle už nemusí byť oriešok. Na e-shope Goldea nájdete veľký výber látok, z ktorých vám ušijú, na čo si len spomeniete. Stačí si len vybrať veľkonočný dekor látky a rozhodnúť sa, čo všetko si s týmto vzorom chcete dať ušiť. Prajete si z rovnakej látky behúň na stôl, vankúšiky na gauč a napríklad obliečky na detskú postieľku? Prečo nie?! To nie je problém. Česká značka bytového textilu Goldea vám do pár dní ušije z vybranej látky nielen prestieranie, behúň na stôl, dekoračné vankúšiky, rôzne tvary a veľkosti obrusov, ale aj závesy, posteľnú bielizeň, plachty a ďalšie. Pokiaľ sa aj tak stane, že vám z ponúkaných produktov alebo rozmerov žiadny nevyhovuje, tak nevešajte hlavu - Goldea ponúka aj šitie na mieru podľa vašich konkrétnych potrieb. Viac informácií na www.goldea.sk.

Tipy na látky na Veľkú noc

Bavlnené plátno s veľkonočným vzorom kuriatok v škrupinkách – ide o vysoko kvalitnú a hladkú 100 % bavlnu, s vysokou gramážou, príjemnou na dotyk s kvalitnou a stálofarebnou potlačou.

Bavlnené plátno so vzorom farebných lúčnych kvetov na podkladovej bielej farbe. Plátno je vyrobené z vysoko kvalitnej a hladkej 100 % bavlny s vysokou gramážou.

Dekoračná látka v sýto žltej farbe alebo zelenej farbe. Je vyrobená z pevnej dekoračnej látky LONETA (55% bavlna a 45% polyester) s vysokou gramážou.

A čo všetko si môžete nechať ušiť alebo kúpiť?
Veľkonočný bavlnený návlek na vankúš...

.. alebo  veľkonočné prestieranie na stôl, veľkonočný bavlnený obrus či behúň na stôl:

Problémom nie je ani tiež veľkonočný bavlnený záves, veľkonočná bavlnená napínacia plachta alebo rovno krásne obliečky na periny. Viac nájdete na: www.goldea.sk/velkonocne-kolekcie.

Viac k téme:
Odporúčame z TIVI.sk
 
Najštýlovejší kabát tejto zimy? Jednoznačne SCOAT! Zistite, ako vyzerá kúsok, ktorý musíte mať
Najštýlovejší kabát tejto zimy? Jednoznačne SCOAT! Zistite, ako vyzerá kúsok, ktorý musíte mať Zobraziť článok...
Kravata je späť! Ako a s čím ju nosiť? Takto si ju ľahko a EFEKTNE nastajlujú aj začiatočníčky
Kravata je späť! Ako a s čím ju nosiť? Takto si ju ľahko a EFEKTNE nastajlujú aj začiatočníčky Zobraziť článok...
Nový NÁDHERNÝ trend vám dodá ženskosť: Tento vlasový doplnok si zamilujete, pristane krátkym aj dlhým účesom!
Nový NÁDHERNÝ trend vám dodá ženskosť: Tento vlasový doplnok si zamilujete, pristane krátkym aj dlhým účesom! Zobraziť článok...
Vynaliezavý lesbický pár zaskočil španielsku cirkev svadbou: Ich šťastie trvalo len krátko, to, čo sa dialo potom, je ako ZLÝ SEN!
Vynaliezavý lesbický pár zaskočil španielsku cirkev svadbou: Ich šťastie trvalo len krátko, to, čo sa dialo potom, je ako ZLÝ SEN! Zobraziť článok...
Syndróm rytiera: POZOR, nemá to nič spoločné so skutočnou láskou! Prečo môže byť toxické, ak váš partner robí pre vás všetko?
Syndróm rytiera: POZOR, nemá to nič spoločné so skutočnou láskou! Prečo môže byť toxické, ak váš partner robí pre vás všetko? Zobraziť článok...
Ako sa zbaviť NEPRÍJEMNÉHO svrbenia pokožky hlavy? Existujú efektívne riešenia, ktoré vám uľavia. Kočky, nepodceňujte ich!
Ako sa zbaviť NEPRÍJEMNÉHO svrbenia pokožky hlavy? Existujú efektívne riešenia, ktoré vám uľavia. Kočky, nepodceňujte ich! Zobraziť článok...
Máte s partnerom zdravý a pevný vzťah? Presvedčte sa! TOTO sú 3 jasné znaky, že vaša láska vydrží
Máte s partnerom zdravý a pevný vzťah? Presvedčte sa! TOTO sú 3 jasné znaky, že vaša láska vydrží Zobraziť článok...
Strategická neschopnosť ALEBO keď sa partner vyhýba domácim prácam: POZOR, nemôžete robiť všetko SAMA, zničíte si vzťah!
Strategická neschopnosť ALEBO keď sa partner vyhýba domácim prácam: POZOR, nemôžete robiť všetko SAMA, zničíte si vzťah! Zobraziť článok...
Obklopujú vás energetickí UPÍRI? Možno si za to môžete sami! Toto sú 3 dôvody, prečo priťahujete negatívnych ľudí
Obklopujú vás energetickí UPÍRI? Možno si za to môžete sami! Toto sú 3 dôvody, prečo priťahujete negatívnych ľudí Zobraziť článok...
Ďalšie články