Rozmaznávaná DCÉRA kokaínového kráľa Pabla ESCOBARA: Po jeho smrti padla na dno, ani pokus o samovraždu nevyšiel. Dnes je z Manuely ľudská troska

Rodinu si človek nevyberá, ale niektorá vie poznačiť život natoľko, že sa predtým nedá schovať. Taký je príbeh mladej ženy, ktorá v detstve ...

Rodinu si človek nevyberá, ale niektorá vie poznačiť život natoľko, že sa predtým nedá schovať. Taký je príbeh mladej ženy, ktorá v detstve mala všetko, ale potom chcela uniknúť z tieňa otcových zločinov.

Fotogaléria

Po Escobarovej smrti

Život v rodnej krajine už nebol bezpečný pre nikoho s týmto priezviskom. Azyl im neposkytla žiadna krajina, preto sa nakoniec pod falošnými menami presťahovali do Argentíny (1994).

O päť rokov neskôr bola Manuelina mama Victoria Eugenia Henao a brat zatknutí na základe obvinení z falšovania, prania špinavých peňazí a spolupáchateľstva. Pre nedostatok dôkazov ich za niekoľko mesiacov prepustili. Jediná Manuela nebola nikdy obvinená z ničoho nezákonného.

Anthony Hopkins
SILNÉ! Hopkins sa prihovoril ľuďom bojujúcim so závislosťami: Toto vám pomôže PREŽIŤ, urobte to, nech ste kdekoľvek! Zobraziť článok

Na luxusný život plný prepychu v dospelosti mohla zabudnúť, v Argentíne rodina ledva patrila do strednej triedy. Majetok po otcovi bol zhabaný, milióny dolárov zakopaných v zemi sa nikdy nenašli a ďalšie boli kvôli nevhodnému skladovaniu znehodnotené. Podľa kolumbijského spravodajského webu  El Tiempo žila Manuela pod menom "Juana Manuela Marroquín Santos" v Buenos Aires.

Všetka čierna minulosť a udalosti okolo rodiny sa podpísali na jej psychickom stave. Bola sužovaná ťažkými depresiami, ktoré vyvrcholili do pokusu o samovraždu. Stále žije s mamou a bratom, ktorí na ňu musia dozerať. Dodnes sa veľmi bojí prezradenia a pomsty. Rovnako tak nemá záujem byť na očiach verejnosti, a chce len bežný život mladej ženy.

Späť
Viac k téme:
Odporúčame z TIVI.sk
 
});