Týždne módy odhalili TOP trendy druhej polovice roka: Radosť vám urobia predovšetkým DOPLNKY a TOP farba, ktorá bude všade!

Po tom, čo módne domy v Miláne, New Yorku, Kodani a Paríži predstavili svoje nové kolekcie jeseň/zima 2023, nastal čas obzrieť sa späť ...

Po tom, čo módne domy v Miláne, New Yorku, Kodani a Paríži predstavili svoje nové kolekcie jeseň/zima 2023, nastal čas obzrieť sa späť a zosumarizovať si kľúčové trendy.

Fotogaléria

1. Office Looks 2.0

Eufória a kancelársky outfit? Stalo sa! Novopoňaté kancelárske looky na prehliadkových mólach rozbúchali nejedno módne srdce. Spolu s trendom „New Tailoring“, ktorý reinterpretuje staré strihy, dostáva kancelárske oblečenie nový sexi štýl.

Nadrozmerné blejzre, výrazné ramenné vypchávky, XXL blúzky a rozšírené nohavice Marlene, ako aj nové materiály, v podobe flitrov, uvoľňujú inak strnulý vzhľad. Aby si kolegovia pomaly zvykali na váš koncelársky štýl, odporúčame kancelárske trendy zavádzať pomaly. :-) 

Louis Vuitton
Luxusná značka svojou novou kolekciou pre batoľatá drví konkurenciu: PASTELOVÁ RÍŠA ako z rozprávky! Zobraziť článok

2. Kožená láska

Jeden materiál bol na prehliadkach mólach zvlášť zastúpený: koža! Či už ako kompletný outfit alebo len ako doplnok, takmer každý dizajnér poslal svoje modely na mólo práve s týmto trendovým materiálom.

Myšlienka trvalej udržateľnosti sa však vo svete módy nekončí, a preto sú mnohé výtvory vyrobené z certifikovanej kože alebo jej alternatív. Celokožený outfit je obľúbený najmä v zime, no ak je to na vás priveľa, vystavajte svoj look okolo jediného koženého kúsku.

Pokračovať v čítaní
Viac k téme:
Odporúčame z TIVI.sk
 
});