Týždne módy odhalili TOP trendy druhej polovice roka: Radosť vám urobia predovšetkým DOPLNKY a TOP farba, ktorá bude všade!

Po tom, čo módne domy v Miláne, New Yorku, Kodani a Paríži predstavili svoje nové kolekcie jeseň/zima 2023, nastal čas obzrieť sa späť ...

Po tom, čo módne domy v Miláne, New Yorku, Kodani a Paríži predstavili svoje nové kolekcie jeseň/zima 2023, nastal čas obzrieť sa späť a zosumarizovať si kľúčové trendy.

Fotogaléria

3. Pripravte sa na červenú!

Minuloročná krikľavá ružová musí preč! Trendovou farbou budúcej zimy je červená. Valentino a Hermès, ako aj mnohí ďalší návrhári, poňali zimu 2023 vášnivo, no ak je to pre vás divočina, pokojne si upravte svoje outfity v tónoch ďalších trendových farieb sezóny: béžovej, čiernej, bielej a hnedej.

4. Opäť vrstvenie

O módnych trendoch sa často hovorí, že nie sú vhodné na každodenné nosenie, no aktuálne novinky dokazujú opak! Tak napríklad také vrstvenie, ktoré v zime ocení každý, bude opäť v hre. Dokonca si budete môcť obliecť dve bundy naraz bez toho, aby ste vyzerali čo i len trochu divne. Mimoriadne pôsobivá kombinácia sezóny však pozostáva z trenčkotu a krátkej bundy.

Späť Pokračovať v čítaní
Viac k téme:
Odporúčame z TIVI.sk
 
});