Šialene dobre PREMYSLENÝ ŤAH Kate: Po rozchode s Williamom sa dala dokopy s týmto mužom, princ žiarlil ako nikdy predtým

Láska princa Williama a Kate siaha až do univerzitných čias na St. Andrews University, kde mu ako mladá slečna padla v roku 2002 do oka ...

Láska princa Williama a Kate siaha až do univerzitných čias na St. Andrews University, kde mu ako mladá slečna padla v roku 2002 do oka vďaka módnej prehliadke.

Fotogaléria

Prešťastný Ropner

Henry Ropner s Kate Middleton:

Čerešničkou na tom celom je, že William v tom istom čase randil práve s Henryho bývalkou - Jeccou Craig. Tá v princovi podnietila záujem o ochranu prírody. Jej foto uvidíte v našej galérii.

Kate Middleton
Aj Kate si pred svadbou s Williamom vyskúšala obyčajnú prácu: V ktorej bola HROZNÁ, a ako ju ohodnotila kolegyňa? Zobraziť článok

Zdroj pre The Sun uviedol, že: „Henry je šťastný, že je teraz po rozchode s Williamom po Kateinom boku. Stretávajú sa a bavia sa navzájom. Dosť sa medzi nimi aj flirtuje, Kate je síce teraz single, no pravidelne si užíva Henryho spoločnosť."

Kate aj s kamarátkami vtedy hojne navštevovala londýnske kluby, čo princovi prekážalo. Navyše na Henryho veľmi žiarlil. Hoci sa snažil venovať aj iným dievčatám, po čase mu Kate a celá jej rodina  začali chýbať.

Počas leta ju opäť kontaktoval a v auguste spolu odišli na dovolenku na Seychely. Spätne obaja hodnotili vzájomný chvíľkový rozchod ako stav, ktorý ich oboch posilnil a uvedomili si niektoré podstatné veci.  

Späť Pokračovať v čítaní
Viac k téme:
Odporúčame z TIVI.sk
 
});