Pozval vás na dovolenku SEM? Možno tým niečo sleduje! Toto je zoznam najromantickejších destinácií, z ktorých sa (možno) vrátite ZASNÚBENÁ

Hrá sa ten váš na tvrdého chlapa, ktorý dáva svoje city ťažko najavo? Možno mu k tomu chýba iba správne prostredie. Verte, že v týchto ...

Hrá sa ten váš na tvrdého chlapa, ktorý dáva svoje city ťažko najavo? Možno mu k tomu chýba iba správne prostredie. Verte, že v týchto osvedčených destináciách sa rýchlo prepne do romantického módu.

Fotogaléria

7. Maldivy

Ťažká exotika v podobe 26 pospájaných mini ostrovčekov v Indickom oceáne tvorí dokonalé miesto pre zaláskované dvojice. Povestné drevené bungalovy nad morom na Milaidhoo, ktoré majú v podlahe presklenné okná na pozorovanie vody a živočíchov navodia správnu dovolenkovú náladu.

Opadnutý stres sa rýchlo prejaví na nežných dotykoch. Maldivy sú rovnako tak vyhľadávaným miesto pre svoje pôsobivé pláže, kde budete chcieť tráviť celé dni a noci… milovaním.

Okrem dôkladnejšieho spoznávania si nájdite čas aj na lokálny rybí trh a malé remeselné dielne, či sa len dobre vyblázniť pri vodných športoch.

Pokračovať v čítaní
Viac k téme:
Odporúčame z TIVI.sk
 
});