Štíhlejšia už po jednom jedinom OŠETRENÍ? Humbuk okolo tejto NOVEJ metódy je obrovský, potvrdzuje to aj Jennifer Aniston!

Kým doteraz bola lymfodrenáž považovaná za klasiku bez pompéznosti, v poslednom čase túto metódu oslavujú tak v Hollywoode ako aj na ...
  • Zdroj: Getty/microgen

Kým doteraz bola lymfodrenáž považovaná za klasiku bez pompéznosti, v poslednom čase túto metódu oslavujú tak v Hollywoode ako aj na sociálnych sieťach. Pýtate sa, v čom je rozdiel?

Keďže sa pri brazílskej lymfodrenáži systematicky odstraňujú usadeniny tekutín, dochádza k okamžitej strate objemu a tým pádom k vytúženému tvarovaniu kontúr tela či tváre. Klient sa po ošetrení cíti energickejší, uvoľnenejší, "ľahší" a menej nafúknutý. Aký výrazný je výsledok, závisí od toho, koľko tekutín bolo v tele prítomných. Dĺžka účinku je tiež individuálna. 

Dievča „bez pŕs“ má sebavedomia na rozdávanie, ale nebolo to vždy tak: Tomuto všetkému pre svoj plochý hrudník čelila Zobraziť článok

Lymfatický systém je navyše mimoriadne dôležitý pre imunitný systém. Na rozdiel od krvného obehu však nie je uzavretý a na rozdiel od srdca nemôže pumpovať. Ak je prietok lymfy narušený, vzniká opuch. Aby k tomu nedošlo, potrebný impulz môže dodať napríklad šport, zdravá výživa a... lymfodrenáž!

Späť
Viac k téme:
Odporúčame z TIVI.sk
 
});