Štíhlejšia už po jednom jedinom OŠETRENÍ? Humbuk okolo tejto NOVEJ metódy je obrovský, potvrdzuje to aj Jennifer Aniston!

Kým doteraz bola lymfodrenáž považovaná za klasiku bez pompéznosti, v poslednom čase túto metódu oslavujú tak v Hollywoode ako aj na ...
  • Zdroj: Getty/microgen

Kým doteraz bola lymfodrenáž považovaná za klasiku bez pompéznosti, v poslednom čase túto metódu oslavujú tak v Hollywoode ako aj na sociálnych sieťach. Pýtate sa, v čom je rozdiel?

Herečka Jennifer Aniston si ju rezervuje pred fotením, modelka Hailey Bieber pri nej rada leňoší a jej vernými fanúšikmi sú aj ikony televíznych reality šou z klanu Kardashian.

Jennifer Aniston
Jennifer Aniston si obliekla biele mini: VAU, veď vyzerá o 20 rokov mladšie! Zobraziť článok

Lymfodrenáž!

Videá na Instagrame, Youtube a Tiktoku s fotkami a videami pred a po, hovoria o pevnejšom a tvarovanejšom tele práve vďaka lymfodrenáži. Obrovská pozornosť však aktuálne nie je zameraná na klasickú, medicínsku masáž, ako ste ju poznali doteraz – virtuálny hurhaj spôsobuje tzv. brazílska lymfodrenáž.

Ako sa zaručene zbaviť tuku na bruchu? Skúste TOTO, niekoľkoročnú pneumatiku konečne nahradia SVALY! Zobraziť článok

V čom je rozdiel?

Údajne dokáže zmeniť tvar tela – aspoň dočasne – jediným ošetrením, pričom dôraz sa pri nej kladie na viac, ako len estetické efekty.

Nie všetky brazílske formy lymfodrenáže sú rovnaké. Vlastné postupy v jednotlivých salónoch sa často vyvíjajú pomocou individuálnych nástrojov a metód. Kombinovať sa môže napríklad s bankovaním, ultrazvukom alebo rádiofrekvenciou pre ešte lepšie výsledky.

Pokračovať v čítaní
Viac k téme:
Odporúčame z TIVI.sk
 
});