Manžel a otec rodiny miluje ženské oblečenie a opätky: Viac ako pol milióna ľudí sleduje jeho ŠTÝLOVÉ OUTFITY

Ak ste si doteraz mysleli, že ženské oblečenie nosia iba ženy, poprípade inak orientovaní muži, ste na omyle. Tento otecko je hviezdou ...
  • Zdroj: Instagram/ @markbryan911

Ak ste si doteraz mysleli, že ženské oblečenie nosia iba ženy, poprípade inak orientovaní muži, ste na omyle. Tento otecko je hviezdou Instagramu.

Predstavte si, že uvidíte svojho otca v ženskom oblečení. Určite by vás to prekvapilo. O to viac, keď viete, že má jasno vo svojej orientácii, páčia sa mu ženy, má manželku, deti, ale ženské oblečenie miluje. Jednoducho nemá pocit, že je iba pre ženy. 

Mark Bryan pochádza z Texasu, je mechanickým inžinierom, manželom a otcom troch detí, ale na ženské oblečenie a hlavne opätky má jednoducho slabosť. Ako prezradil v rozhovore pre crfashionbook.com, jeho vzťah k vysokým opätkom vznikol pred štyridsiatimi rokmi počas štúdia na škole, kedy mu jeho priateľka dala raz vyskúšať svoje lodičky.

Odvtedy ich nosí, keď má na ne náladu. Štyri roky dozadu k lodičkám pridal aj rôzne strihy sukní. On sám tvrdí, že toto všetko je pre neho iba módny štýl a nemá to nič spoločné so sexuálnou orientáciou.

Pokračovať v čítaní
Viac k téme:
Odporúčame z TIVI.sk
 
});