Tradičný japonský rezancový RAMEN si uvaríte aj doma: Pozor, nič pre uponáhľané kuchárky!

Príprava polievky ramen je jednoduchá, hoci zaberie veľa času. Je rovnako potrebné dodržať čas prípravy aj čas odstátia. Výsledok potom ...

Príprava polievky ramen je jednoduchá, hoci zaberie veľa času. Je rovnako potrebné dodržať čas prípravy aj čas odstátia. Výsledok potom bude stáť za to.

Fotogaléria

Servírovanie a zdobenie

Z vývaru lyžicou odstránime mastnotu a na miernom plameni zohrejeme. Vajcia vyberieme z marinády a odložíme. Huby umyjeme, nakrájame na kúsky a 3 minúty povaríme. Rezance privedieme do varu a tiež povaríme 3 minúty. Chashu nakrájame na plátky a osmažíme na panvici, kým nadobudnú zlatistú farbu, aby boli chrumkavé.

Servírovanie jednotlivých porcií

Do polievkového taniera naložíme 6 plných lyžíc vývaru dashi a 3 naberačky vývaru. Na jeden kraj taniera umiestnime rezance, na opačný kraj chashu, jarnú cibuľku a vajcia prerezané na polovicu. Postup zopakujeme na ostatných tanieroch.

Spoznajte čaro a úžasné chute medzinárodných kuchýň v 11 samostatných vydaniach spolu s darčekom - kvalitným kuchynským nožom z ocele pre bezproblémové a presné rezanie. Viac informácií v stánkoch alebo na topfood.sk.

Späť
Viac k téme:
Odporúčame z TIVI.sk
 
});