Videli ste už SESTRU krásnej Amal Clooney? Podobajú sa ako vajce vajcu, aj štýlová Tala je na roztrhanie!

Prominentná britská advokátka Amal pochádza zo štyroch súrodencov. Za slobodna mala priezvisko Alamuddin. Keď k nemu pridáte krstné meno ...

Prominentná britská advokátka Amal pochádza zo štyroch súrodencov. Za slobodna mala priezvisko Alamuddin. Keď k nemu pridáte krstné meno Tala, dostanete sa k ďalšej zaujímavej žene z tejto pôvodom libanonskej rodiny.

Fotogaléria

Tala má veľký zmysel pre módu a štýlovo riskuje. Kombinuje odvážne farby, výrazné náušnice či leopardie vzory. Jej módna línia Totally Tala je stvorená pre tých, ktorí sa v mene módy neboja riskovať.

Jej navrhované luxusné kožené kabelky a doplnky sú kúskami udržateľnej módy, ktorá prezentuje multikontinentálnu existenciu medzi Singapurom, New Yorkom, Libanonom a Londýnom.

Tieto ŠTÝLOVÉ DOPLNKY ovládnu prechodné obdobie: Dievčatá, skontrolujte si šatník a rýchlo sa uistite, či v ňom máte... Zobraziť článok

Po vzore matky a sestry je Tala humanistka. Je aktivistkou za práva žien a zvierat. "Mojím snom je, aby všetky ženy mohli žiť život, po akom túžia, bez hraníc kultúrnych stereotypov a sebaobmedzujúcich presvedčení a s prístupom k zdrojom, príležitostiam a prostriedkom na to, aby prijali sebadôveru a boli tým najlepším, čím môžu byť, “ tvrdí.

Obe sestry majú spolu veľmi dobrý vzťah, vzájomne sa podporujú vo svojej práci a občas je problém ich od seba na prvý pohľad rozoznať.

Viac fotiek nájdete v galérii.

Späť
Viac k téme:
Odporúčame z TIVI.sk
 
});