Kauza "ZADOK" zažehnaná! Zo sestry Kate Middleton je dnes módna ikona, pozrite si jej TOP outfity

Pippu Middleton, mladšiu sestru princeznej Catherine, mnohí registrujú iba vďaka jej dokonalému zadku. Článok venujeme všetkým, ktorým ...

Pippu Middleton, mladšiu sestru princeznej Catherine, mnohí registrujú iba vďaka jej dokonalému zadku. Článok venujeme všetkým, ktorým ušiel jej perfektný módny štýl!

Fotogaléria

Mediálny humbuk, ktorý spustila Philippa v roku 2011 svojimi krivkami, by mnohé hviezdičky brali všetkými desiatimi. Po sestrinej svadbe sa zaradila medzi top britské celebrity, pričom na internete takmer okamžite vznikol fanklub jej zadku.

Úchvatné róby zo šatníka Kate Middleton: Nič luxusnejšie neexistuje! Zobraziť článok

Dôvod:

Na kráľovskej svadbe Williama a Kate sa Pippa blysla v bielych družičkovských šatách od Alexandra McQueena, dokonale obopínajúcich jej pevné pozadie. Netrvalo dlho a pravosť jej kriviek bola mnohými "odborníkmi" niekoľkokrát spochybnená.

Výplne?

Podľa francúzskeho šľachtica Stephena Berna nešlo o nič iné ako o umelé vypchávky a optickú ilúziu. "Vedela predsa, že ju sleduje celý svet," tvrdil Bern. Pippa má vraj zadok ako "každé iné dievča" akurát s tým rozdielom, že vie, ako ho vylepšiť.

Lewis Hamilton, Harry Styles, Kate Middleton
Toto je FARBA ROKA 2023! Aj princezná Kate ju zbožňuje a zobrazuje to, čo všetci veľmi potrebujeme, tvrdí odborníčka! Zobraziť článok

To, že o mladšej sestre manželky princa Williama budeme v budúcnosti počuť, nenaznačoval v roku 2011 iba jej zadok. Čoraz viac pútala pozornosť médií svojím módnym štýlom, ktorý sa pomaly, ale isto približoval vkusu hradných dám. V galérii uvidíte niekoľko TOP stylingov Pippy Middleton, prudko nositeľných aj v bežný deň!

Viac k téme:
Odporúčame z TIVI.sk
 
});