Leopardí vzor je opäť na vrchole: Ako ho nosiť, aby ste nepôsobili LACNO? Špičkové outfity celebrít vám dajú jasnú odpoveď!

Ktorá žena by nemala v šatníku kúsok so zvieracím vzorom? Ak to nie je svetrík či bunda, tak aspoň šatka, opasok alebo iný drobný doplnok. ...

Ktorá žena by nemala v šatníku kúsok so zvieracím vzorom? Ak to nie je svetrík či bunda, tak aspoň šatka, opasok alebo iný drobný doplnok. Ale. Je to ešte IN?

Fotogaléria

Jedným z dôvodov, prečo je leopardí vzor stále taký obľúbený, je sila, ktorú vyžaruje. Ide o jeden z prvých trendov, ktorý oslovil masy, pretože jeho "sila" sa prenáša na človeka.

leoprintom ste silná, sofistikovaná, nepredvídateľná a sexi. Veľkou výhodou je jeho všestrannosť a prispôsobivosť. Navyše, existuje veľa variácií v rôznych tvaroch a farbách, vďaka čomu sa hodí prakticky ku všetkému.

Ak vytvoríte elegantný outfit a zapracujete do neho leopardí vzor, okolie od vás nebude vedieť spustiť oči.

V kombinácii s čiernou pôsobí elegantne a sofistikovane. Biela farba a leoprint podčiarknu vašu jemnosť a ženskosť. S hnedými odtieňmi ostanete neutrálna a môžete si byť istá, že nebudete "overdress" ani "underdress".

A čo ostatné farby?
Ak skombinujte magentu a "leoparda", budete neprehliadnuteľná, no nie gýčová. V prípade, že chcete byť pôvabnejšia, vymeňte kúsok vo farbe magenta za bordó.

Umrie niekedy tento trend?

Na toto existuje jasná odpoveď - nie! Leopardí vzor už dávno nie je iba sezónnym trendom. Naopak, rokmi sa stal obľúbenou stálicou.

Ak ste sa bláznivo zamilovali do kúsku so zvieracím vzorom, neváhajte, vezmite si ho. Je veľká pravdepodobnosť, že v nasledujúcich rokoch bude rovnako žiadaný, tak smelo do toho! 

AKO NOSIA "LEOPARDA" CELEBRITY? UVIDÍTE V GALÉRII.  

Viac k téme:
Odporúčame z TIVI.sk
 
});