Vek neoklameš, však George? Clooney prehovoril o MEGATRAPASE počas zásnub s Amal: Bola to katastrofa, tvrdí

Údajne muž s najkrajšou tvárou na svete si v známej The Drew Barrymore Show zaspomínal na žiadosť o ruku svojej manželky. Bola to katastrofa, ...

Údajne muž s najkrajšou tvárou na svete si v známej The Drew Barrymore Show zaspomínal na žiadosť o ruku svojej manželky. "Bola to katastrofa," uviedol Clooney.

Fotogaléria

"Nerád by som prišiel o svoje bedro," vyšlo z úst známeho herca, keď kľačal na kolene pred krásnou Amal. Pôvodne plánoval, že si počas romantickej večere všimne snubák a jednoducho povie „áno“, na jeho smolu sa však mnohé skomplikovalo.

Sviečku, ktorá horela na ich stole, George rafinovane sfúkol a keď začala hrať dohodnutá melódia, požiadal Amal, aby siahla po malom boxe, ktorý ležal na stole. Nahovoril jej, že je tam zapaľovač.

Nicole Kidman, George Clooney
Hviezdy v uliciach Bratislavy: Čo robili na Slovensku George Clooney a Nicole Kidman? Zobraziť článok

"Mohol by som znovu zapáliť sviečku," poznamenal vtipne herec. Amal v škatuľke čakal prsteň, no chvíľu jej trvalo, kým si uvedomila, čo sa deje. "Je tam prsteň," okomentovala situáciu, kým Clooney už kľačal na kolene a údajne prevracal očami. Pokračovanie na ďalšej strane.

Pokračovať v čítaní
Viac k téme:
Odporúčame z TIVI.sk
 
});