Videli ste už SESTRU krásnej Amal Clooney? Podobajú sa ako vajce vajcu, aj štýlová Tala je na roztrhanie!

Prominentná britská advokátka Amal pochádza zo štyroch súrodencov. Za slobodna mala priezvisko Alamuddin. Keď k nemu pridáte krstné meno ...

Prominentná britská advokátka Amal pochádza zo štyroch súrodencov. Za slobodna mala priezvisko Alamuddin. Keď k nemu pridáte krstné meno Tala, dostanete sa k ďalšej zaujímavej žene z tejto pôvodom libanonskej rodiny.

Fotogaléria

Amal Alamuddin (45) sa dostala do širšieho povedomia svadbou s hollywoodskym lámačom ženských sŕdc Georgom Clooneym v roku 2014.

Dva roky po Amal sa narodila aj Tala. Kvôli občianskej vojne v Libanone sa ich rodina presťahovala do Anglicka, kde dostali obe dievčatá vzdelanie. Tala Alamuddin (*1980) promovala v roku 1995 na Richmond The American International University v Londýne, kde študovala módne návrhárstvo.

George Clooney
Budete mať slzy na krajíčku: George Clooney daroval svojim priateľom po milióne dolárov, za TOTO im chcel poďakovať Zobraziť článok

O dva roky neskôr sa vrhla na podnikanie s módou pod svojou značkou Totally Tala, ktorú mala v hlave už desať rokov predtým. JEJ FOTO UVIDÍTE TU.

Pokračovať v čítaní
Viac k téme:
Odporúčame z TIVI.sk
 
});