Clooney a Julia Roberts sú po rokoch opäť spolu: Na červenom koberci aj s Amal. Obe dámy zažiarili v hriešne zvodných róbach

Obaja sú zárukou kvality. Či už osamote, alebo v páre. Veríme, že máme medzi čitateľkami aj milovníčky dobrých komédii s hviezdnym obsadením. ...

Obaja sú zárukou kvality. Či už osamote, alebo v páre. Veríme, že máme medzi čitateľkami aj milovníčky dobrých komédii s hviezdnym obsadením.

Fotogaléria

Prvýkrát od filmového festivalu v Cannes (2016) si George a Julia zapózovali na červenom (ale inak zelenom) koberci na svetovej premiére filmu Vstupenka do raja v Londýne, ktorá sa 7.9.2022 konala v kine Odeon Luxe.

Dobre naladená Julia mala na sebe čierne šaty od Alexandra McQueena so striebornými ozdobami, ktoré boli spárované so skráteným smokingovým sakom. George nahodil elegantný trojdielny námornícky oblek.

Na takej veľkolepej akcii nemohla chýbať ani Clooneyho manželka Amal, ktorá si obliekla jemne zeleno-strieborné šaty vo vintage štýle.

Julia Roberts
Fanúšikovia Julie Roberts KONEČNE spoznali tvár jej 17-ročnej dcéry: Hotová kópia! Zobraziť článok

Ich filmová dcéra Billie Lourd, ktorá sa v marci 2022 vydala za Austena Riddlea, bola žiarivou budúcou mamičkou v ružových flitrových šatách.  Zasnúbili sa v júni 2020 po štyroch rokoch chodenia. Od septembra 2020 už má pár doma prvé spoločné dieťa.

Pokračovať v čítaní
Viac k téme:
Odporúčame z TIVI.sk
 
});