Slávny Kabir Bedi môže byť na talentovanú VNUČKU právom hrdý: Jej krása vám vyrazí dych, patrí medzi najžiadanejšie ženy!

Meno Aalia Furniturewala je v našich končinách neznáme, ale ak spomenieme, že sa jedná o vnučku nezabudnuteľného Sandokana, to už bude ...
  • Galéria8
  • Zdroj: Northfoto, Instagram/ @sandokanisafaith

Meno Aalia Furniturewala je v našich končinách neznáme, ale ak spomenieme, že sa jedná o vnučku nezabudnuteľného Sandokana, to už bude iná káva.

Fotogaléria

Pre India Times porozprávala aj o tom, ako vníma obrovskú konkurenciu v Bollywoode. „Mám pocit, že konkurencia je vlastne veľmi dôležitá, pretože len robí prácu ešte lepšou. Verím v proces testovania kamier, pretože je to spôsob, akým objavujete talenty – či už ide o veteránov z odvetvia alebo nováčikov – ktorí majú zohrať túto úlohu. Ak rolu nakoniec nedostanete, je to preto, že nezapadáte do režisérovej vízie. Niekedy je frustrujúce, ak nedostanete projekt, pre ktorý by ste obetovali aj život.

Ohľadom kariéry má  jasno v tom - chce, aby ju ľudia vnímali cez jej umenie, a nie kvôli peknej tváričke alebo zázemiu slávnej hereckej rodiny.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Príspevok, ktorý zdieľa SANDOKAN is a faith (@sandokan_is_still_alive)

Viac fotiek v galérii.  

Späť
Viac k téme:
Odporúčame z TIVI.sk
 
});