Gigi Hadid: Drahá kozmetika? A načo? Pozrite, čím sa modelka odličuje!

Peeling, hydratačné masky, no i pravidelná - časovo neobmedzená sprcha môže v životoch čerstvých mamičiek upadnúť do úzadia. Výnimkou ...

Peeling, hydratačné masky, no i pravidelná - časovo neobmedzená sprcha môže v životoch čerstvých mamičiek upadnúť do úzadia. Výnimkou nie je ani 27-ročná supermodelka Gigi Hadid.

Fotogaléria

Ako 27-ročná mladá mamina si rýchlo uvedomila, že život po pôrode je celkom iná káva. Odhliadnuc od vyčerpania, popôrodné hormóny môžu spôsobiť v tele zmätok, ktorý si odnesie predovšetkým pleť. Najmä, keď trpíte nedostatkom spánku a svoje dni trávite neustálou starostlivosťou o bábätko.

Po narodení malej Khai v septembri 2020 bola Gigi zaneprázdnená zdieľaním fotografií svojho rozkošného malého pokladu. 

Ako sa stará o pleť Gigi Hadid? V skutočnosti celkom jednoducho. Pozrite sa, čo o svojich beaty návykoch prezradila pre Vogue:

Všetko závisí od toho, čo jej pleť v danom ročnom období potrebuje. Počas tehotenstva, ktoré vyvrcholilo koncom leta, Gigi používala produkty Oliveda (jednoducho dostupná značka aj na Slovensku). "Majú všetko od čistiaceho prostriedku cez hydratačný až po výživné oleje" vysvetlila Hadid.

V zime svojej pleti dodáva o trochu viac hydratácie ako v letných mesiacoch. Vtedy je to "o hustejšom hydratačnom kréme," prezradila. Začne natieraním pokožky krémom Ceramidin od Dr. Jart+ (dostupný aj na Slovensku). Potom vmieša sérum Mo+P Very Dry Skin od Odacité do hydratačného krému priamo na tvári. 

 Monica Bellucci a Vincent Cassel
Nádherná dcéra Monicy Bellucci a Vincenta Cassela: Je jasné, po kom to dievča je! Zobraziť článok

Osobitnú pozornosť venuje svojim perám. "Ďalšia vec, ktorú robím ešte predtým, ako začnem s make-upom, je hydratácia pier," tvrdí. Modelka uprednostňuje 101 Ointment Multipurpose Superbalm. Používa ho na ošetrenie suchých miest v oblasti tváre vrátane špičky nosa a samozrejme pier.

Pokračovať v čítaní
Viac k téme:
Odporúčame z TIVI.sk
 
});