Mužovi stačí na tele jeden ZNAK, a ženy po ňom viac ŠALEJÚ: Ruku na srdce, aj vy z takýchto chlapov idete do kolien?

Ženy majú našťastie rozdielny vkus na mužov. Jednu láka krátky strih vlasov, druhú inteligentne vyzerajúce okuliare či udržiavaná briadka, ...

Ženy majú našťastie rozdielny vkus na mužov. Jednu láka krátky strih vlasov, druhú inteligentne vyzerajúce okuliare či udržiavaná briadka, tretiu zábavný parťák ...

Fotogaléria

Ale väčšina z nich sa aj tak s obľubou zahľadí na drsne vyzerajúceho chlapíka v predstave, aké by to mohlo byť s ním aspoň na jednu noc. Hrubosť a drsné rysy patria k silnému mužskému sexepílu.

Navyše, ak má po tvári či tele viditeľné jazvy, vzrušenie narastá. Taký jedinec je očiach žien považovaný za atraktívnejšieho, silnejšieho a odvážnejšieho.

Belmondo zostáva frajerom: Dôvody, pre ktoré odmietol Hollywood a prečo potreboval Delona Zobraziť článok

Je v podstate jedno, či sa jedná o výsledok súboja alebo nehody. Stále predstavuje symbol dobrodružného ducha, muža ochotného riskovať a čeliť nebezpečenstvu, a jeho celkovú životaschopnosť.

Hoci zjazvení muži pripadajú ženám príťažlivejší a môžu im skôr sexuálne podľahnúť, málokedy si ich vyberajú za partnerov na dlhodobý vzťah a založenie rodiny. Tam skôr vyhrávajú „mäkšie“ typy, vhodné na starostlivosť o domácnosť a potomkov.

Tom  Hardy
Z drogovo závislého kriminálnika je dnes miláčik Hollywoodu: Sexi herec nás opäť riadne prekvapil! Zobraziť článok

Je to asi individuálne, lebo napríklad nemecká modelka Heidi Klum si manželstvo so spevákom Sealom (2005 – 2012) nevedela vynachváliť.

Ten však získal svoje charakteristické jazvy na tvári ešte v detstve „vďaka“ autoimunitnému kožnému ochoreniu. Spolu majú okrem pár detí aj naspievaný song Wedding Day. Pokračovanie na ďalšej strane.

Pokračovať v čítaní
Viac k téme:
Odporúčame z TIVI.sk
 
});