Šou Let´s Dance plná luxusnej módy: Pozrite sa, v čom zažiarila Cibulková, Sklovská či Cimarrova krásna polovička Broňa!

8. séria obľúbenej tanečnej šou je plná zvučných mien. A noblesných outfitov!

8. séria obľúbenej tanečnej šou je plná zvučných mien. A noblesných outfitov!

Fotogaléria

Výsledky poctivého tanečného tréningu na ostro sledovanom parkete postupne predvedú dvaja hokejisti Marián Gáborík a Boris Valábik, ďalej herečky Janka Kovalčíková, Gabika Marcinková a Helena Krajčiová, lyžiarka Henrieta Farkašová, herci Victor Ibara, Richard Autner, speváčka Mária Čírová, moderátor Milan Zimnýkoval, ale aj lámač ženských sŕdc z mexickej telenovely Skrytá vášeň, Mario Cimarro.

Broňa Gregušová
Môže mať Broňa pár dní po pôrode takúto postavu?! Aha, je štíhla ako prútik, a krásu zdedila po mame, ktorú ukázala Zobraziť článok

Výber účinkujúcich naznačuje, že počas nasledujúcich týždňov o výnimočné momenty núdza nebude. Rovnako jedinečný bol aj červený koberec, po ktorom sa v nedeľu večer prešla nejedna slovenská celebrita, vrátane Dominiky Cibulkovej, Emmy Drobnej, Dary Rolins či Eriky Judínyovej. 

O styling poroty a moderátorov sa počas celého trvania šou postará ostrieľaná módna stylistka Zuzka Kanisová. Iba dodáme, že výsledok jej práce stojí za to! Pozrite si galériu.

Viac k téme:
Odporúčame z TIVI.sk
 
});