Zaľúbený až po uši! Gáborík dojíma výrokmi o svojej manželke

Začiatky lásky profi tanečnice Ivany Surovcovej a hokejistu Mariána Gáboríka siahajú do roku 2011.

Začiatky lásky profi tanečnice Ivany Surovcovej a hokejistu Mariána Gáboríka siahajú do roku 2011.

Fotogaléria

Marián Gáborík s manželkou Ivankou patria rozhodne k najsympatickejším párom šoubiznisu. Dvojica stále pôsobí ako z romantického filmu, o to zarážajúce sú fakty o ich začiatkoch, ktoré nemali s romantikou nič spoločné!

Ivana pre Markízu prezradila, ako vyzeralo ich úplne prvé stretnutie: "Moc romantické to nebolo, pretože sme sa prvýkrát stretli na charitatívnom golfovom turnaji ako súperi. Mali sme vtedy obaja partnerov a každý sme si žili svoj život aj naďalej. Asi o dva roky neskôr sa hrali majstrovstvá sveta v hokeji na Slovensku, na jednom zo zápasov sa prvýkrát stretli naše pohľady a usmiali sme sa na seba."

Meghan Markle
Meghan, to vážne?! Za TIETO kvetinové šaty vysolila takmer 6 000 dolárov Zobraziť článok

Svadba po 6 rokoch
Svoje "áno" si povedali v kaštieli v Tomášove. Na svadbe nechýbali známe tváre, veľkolepý ohňostroj a len nápoje mali podľa portálu Topky.sk mladomanželov vyjsť na približne 15 000 €. 

Príbeh lásky pokračuje
V máji 2020 Ivana priviedla na svet prvorodenú dcérku Bellu, ktorá sa razom stala stredobodom ich vesmíru. Koncom minulého roka sa párik pochválil ďalšou nádhernou novinkou – k ročnej princezničke pribudne súrodenec! 

"Pri druhom tehotenstve akosi nemám čas si tento požehnaný stav ani uvedomovať. Teda, ak nepočítam prvé štyri mesiace, ktoré boli riadny zaberá," cituje dnes už dvojnásobnú mamičku Nový Čas. "Dni sú v jednom kolotoči a jedinú chvíľku na zamyslenie sa mám večer, keď si ľahnem do postele. V hlave si usporiadam myšlienky, porozprávam sa a pohladkám to malé stvorenie, ktoré si tam lebedí.“

Pokračovať v čítaní
Viac k téme:
Odporúčame z TIVI.sk
 
});