Môže mať Broňa pár dní po pôrode takúto postavu?! Aha, je štíhla ako prútik, a krásu zdedila po mame, ktorú ukázala

Bývala misska Broňa Gregušová porodila 31. augusta 2022 sympatickému kolumbijskému hercovi Mariovi Cimarrovi dcérku.

Bývala misska Broňa Gregušová porodila 31. augusta 2022 sympatickému kolumbijskému hercovi Mariovi Cimarrovi dcérku.

Fotogaléria

Kráska pravidelne počas tehotenstva zverejňovala na svojom insta profile fotky rastúceho bruška. Zjavne patrí k tým šťastným ženám, na ktoré sa počas tehotenstva nelepila kilá len z dýchania vzduchu. Ani príchod dieťaťa jej nepokazil postavu.   

Dva týždne po pôrode vyzerá na septembrovej prechádzke opäť fantasticky. Praktický kočík za približne 200 € je určite dostatočne pohodlný pre malú Brianu. Broniní fanúšikovia sa zhodujú, že je z nej krásna mamička.

Nedávny Bronin dojímavý status hovorí za všetko: "Zázrak náš milovaný, už si tu týždeň a ani slovami neviem vyjadriť ako veľa pre mňa znamenáš. Každou hodinou, minútou, sekundou si vytvárame bližší a neskutočne krásny vzťah. Už teraz si ma naplnila nekonečnou láskou… a ten moment, (nikdy naň nezabudnem), kedy si sa na mňa pozrela tými svojími krásnymi očkami keď si mi ležala na hrudi a si mi dala pocítiť, že vieš, že ja som tvoja mama. Všetko najlepšie k tvojmu prvému týždňu života, neskutočne sa tešíme na ďalšie týždne, mesiace, roky s tebou, na našu cestu spoločným životom. Ďakujeme ti zázrak náš."

Vzácna návšteva u šťastných rodičov. Pozrite, ako vyzerá Bronina mama! Foto TU>>>

Pokračovať v čítaní
Viac k téme:
Odporúčame z TIVI.sk
 
});