Vysekané brucho Dary Rolins hovorí jasnou rečou: Táto žena nemá vek!

Pred pekáčom buchiet Dary Rolins skladajú klobúky aj profesionálni fitness majstri! Verili by ste, že toto telo oslávi v decembri ...

Pred pekáčom buchiet Dary Rolins skladajú klobúky aj profesionálni fitness majstri! Verili by ste, že toto telo oslávi v decembri polstoročnicu?!

Fotogaléria

Vždy to bol kus nádhernej ženy, no to, ako vyzerá dnes, nedá mnohým spať. Speváčka Dara Rolins si za posledné roky vymakala snáď každý kútik tela a, ako sama tvrdí, všetko sa dá, ak ste v pohode – vyrovnaná a zdravo egoistická!

"Nemusí to byť dlhé, nemusíte podať stopercentný výkon, ani ísť vždy na plný plyn. A nemusí to byť joga. Môže sa to stať ráno, večer, kedy len chcete. Ale musí to byť vždy o vás!" Radí na svojom Instagrame.

Rolins je milovníčkou jogy, prostredníctvom ktorej buduje svoje osobné šťastie (a pevné svaly, pochopiteľne). "Robte to, čo vám robí dobre, čo vás povznáša, hodí do kľudu, do pohody. Vezme a vráti energiu. Otočí ju, vyčistí, vypustí a nasaje, zmení na novú. Lepšiu, krajšiu, zdravšiu. Kedykoľvek, akokoľvek. Poctivo. Bez výhovoriek…"  Pokračovanie na ďalšej strane.

Pokračovať v čítaní
Viac k téme:
Odporúčame z TIVI.sk
 
});