Vstupujete na článok s obsahom určeným pre osoby staršie ako 18 rokov.

Anketové TABU prelomené: Sloveniek sme sa pýtali na chute mužskej „šťavy lásky“. Tak teda, ako CHUTÍ EJAKULÁT?

Viete ako sme vyzerali pred inými ženami pri zbieraní odpovedí na túto otázku? Minimálne ako malé úchyláčky. Stále je to však téma, ktorá ...
  • Zdroj: Getty/gpointstudio

Viete ako sme vyzerali pred inými ženami pri zbieraní odpovedí na túto otázku? Minimálne ako malé úchyláčky. Stále je to však téma, ktorá určite zaujme, ale málokto sa ju odhodlá reálne uskutočniť.

"Bez srandy, pamätám si, keď ma ešte ako amatérku nadrapilo ako mačku. Ten chlap sa mi spravil technicky rovno do žalúdka! Časom som sa naučila, ako správne narábať jazykom, aby som s každým jeho orgazmom nepodstúpila výplach. Mňa napína už z pocitu zubnej kefky na jazyku, z netradičných chutí ani nehovorím. To jeho chutilo ako nivová omáčka na cestoviny - pre mnohé možno fajn, ale sorry, toto ja fakt nedávam." (Zuzka, 33)

Túžite po zajačikovi, zrelom mužovi alebo staršom pánovi: V akom veku sú ale muži najlepší v posteli? Zobraziť článok

„Na chuť semena sa podľa mňa nedá pripraviť. Nedá sa prirovnať k ananásovému džúsu, či čomukoľvek inému, ako si to človek prečítal v Kamarátovi či Brave. Je to niečo úplne nové chuťou aj konzistenciou. A mení sa to aj časom stráveným v ústach. Chuť je najskôr sladkavá, neskôr je slaná dochuť. Prekvapí najmä to, že je to teplé a tá konzistencia je naozaj zvláštna je lepkavá ale vodnatá. Jednoducho ostane na jazyku. Pre mňa osobne to rozhodne nie je niečo, čo by som si vychutnávala a na čo by som sa tešila ako na jedlo v Michellinskej reštaurácii. Rýchlo prehltnúť alebo vypľuť, a najlepšie rýchlo zapiť pohárom červeného vína.“ (Mariana, 31)

masturbácia
Takto masturbujeme: 5 žien sa podelilo o to, ako si robia dobre Zobraziť článok

BONUSOVÝ VTIP K TÉME:

Dievča išlo s priateľom počas rande do baru. Pri rozhodovaní, čo si objednať, dievča presviedča priateľa, že nedávno ochutnala super drink, ktorý musí aj on vyskúšať. Sama si objedná  Aperol Spritz, jemu nechá doniesť 4 cl krémového likéru Bailey´s a 4 cl citrónovej  šťavy.

Potom mu vysvetľuje postup: ˝Najprv vypi likér, ale podrž ho v ústach, potom tak isto aj citrónovú šťavu.“ Mladík sa spočiatku tváril skepticky, ale nechcel jej pokaziť očividnú radosť, tak súhlasil s pokusom.

Likér: Príjemný pocit blaha, je to sladké, smotanové, v ústach veľmi príjemné.
Okamžik 0: Nasleduje citrónová šťava.
Okamžik 0 + 0,1 sekundy: Krémový likér sa zrazí.
Okamžik 0 + 0,3 sekundy: Mladíkova tvár dostáva farbu citrónovej šťavy.
Okamžik 0 + 0,6 sekundy: Mladík váha, či má vracať alebo to prehltnúť.
Okamžik 0 + 1,5 sekundy: Dievča sa nakloní k jeho uchu a nežne zašepká. Aby som nezabudla, tento nový drink sa volá „pomsta za orál“.

Späť
Viac k téme:
Odporúčame z TIVI.sk
 
});