Slávny šéfkuchár Gordon Ramsay vychováva svoje deti BRUTÁLNE tvrdo: Jeho pravidlá vám vyrazia dych!

Myslíte si, že všetky detí celebrít sú len rozmaznaní fagani, čo sa nevedia vpratať do kože a žijú si len z peňazí úspešných rodičov?

Myslíte si, že všetky detí celebrít sú len rozmaznaní fagani, čo sa nevedia vpratať do kože a žijú si len z peňazí úspešných rodičov?

Fotogaléria

Nie všetky. Minimálne päťčlenné potomstvo britského šéfkuchára Gordona Ramseyho (56) zažíva tvrdú školu života, v ktorej sa s nimi otec nemazná. Aký je v kuchyni, taký je aj doma. Pravidlá jednoducho musia byť, bez výnimky. Viac priniesol web cornwalllive.com.

Vedeli ste, že existujú potraviny dobrej nálady? Toto sú ony! Zobraziť článok

Gordon je typ muža, ktorý sa sám vypracoval z nuly až na vrchol. Začínal v Londýne pod vedením Marca Pierra Whitea v reštaurácii Harveys. Remeslu sa ďalej priučil u svetových šéfkuchárov, ako sú Albert Roux, Guy Savoy či Joël Robuchon.

Celkovo získal 16 Michelinskych hviezd, a v roku 2001 sa stal jedným z troch šéfkuchárov v Spojenom kráľovstve, ktorý držal naraz tri hviezdy pri troch reštauráciach.

Svoju prvú reštauráciu otvoril ako 31 ročný, a niesla názov hrdého majiteľa - Restaurant Gordon Ramsay. Odvtedy otvoril sériu úspešných reštaurácií po celom svete, vrátane Dauhy v Katare, Las Vegas, Atlantic City, New Yorku, Singapure, Dubaji a pár prevádzok po celom Spojenom kráľovstve. Pokračovanie na ďalšej strane.

Lily, Rowan a Sunetry
Dcéra Mr. Beana: Lily slávneho otca vymazala zo svojho života. Prečo s ním už nechce mať nič spoločné, čo ju tak zranilo? Zobraziť článok

Pokračovať v čítaní
Viac k téme:
Odporúčame z TIVI.sk
 
});