Vstupujete na článok s obsahom určeným pre osoby staršie ako 18 rokov.

Anketové TABU prelomené: Sloveniek sme sa pýtali na chute mužskej „šťavy lásky“. Tak teda, ako CHUTÍ EJAKULÁT?

Viete ako sme vyzerali pred inými ženami pri zbieraní odpovedí na túto otázku? Minimálne ako malé úchyláčky. Stále je to však téma, ktorá ...
  • Zdroj: Getty/gpointstudio

Viete ako sme vyzerali pred inými ženami pri zbieraní odpovedí na túto otázku? Minimálne ako malé úchyláčky. Stále je to však téma, ktorá určite zaujme, ale málokto sa ju odhodlá reálne uskutočniť.

„Musím teraz trochu zaloviť v pamäti ... asi by som to opísala ako taký horkoslaný soplík.“ (Jana, 35)  

„S bývalým som mala takú dohodu, že keď sa mi chcel spraviť do úst, tak žiadny alkohol, žiadne cigarety a pekne diéta. Do toho asi deň na ananásovom džúse (po ňom je semeno sladšie). Myslím, že som ho takto dala zdravotne do výbornej formy, a jeho šťava je aspoň chutnejšia.“ (Ľubica, 42)   

Prehĺtať alebo neprehĺtať mužský EJAKULÁT? Ženy bez hanby ODTAJNILI svoj názor, aj skúsenosti: Je to ako v PORNE? Zobraziť článok

„Opísala by som to ako trochu kyslá sójová omáčka, nie farbou samozrejme, ale chuťou. Za mňa také neutrálne, nemusím to, ale ani nevadí. Viem ale, že kamošky s tým majú veľký problém a napína ich len pri samotnej predstave.“ (Veronika, 39).  

„Nebola som svätica, a pár chlapov mi životom prešlo. Na chute si už presne nepamätám, skôr také slankavé to bolo, ale brala som to ako dôkaz lásky, a nie nedeľný zákusok po dobrom obede. Patrilo sa to.“ (Hedviga, 62)

Späť Pokračovať v čítaní
Viac k téme:
Odporúčame z TIVI.sk
 
});