Brian May otvára 13. komnatu kapely Queen: Poviem vám, prečo sme nechceli, aby fanúšikovia na našich koncertoch spievali!

Legendárnym Queen-om sa nepáčilo, keď fanúšikovia na ich koncertoch spievali, prezrádza gitarista a autor slávneho hitu We Will Rock ...

Legendárnym Queen-om sa nepáčilo, keď fanúšikovia na ich koncertoch spievali, prezrádza gitarista a autor slávneho hitu "We Will Rock You", Brian May.

Fotogaléria

Ostatní členovia kapely však mali o Brianovom experimente pochybnosti a obávali sa, že nebude úspešný. "Pamätám si, že Rog (Roger Taylor, bubeník, pozn.red.) tomu celému vôbec neveril. Doslova povedal: ´Toto nám nikdy nezahrá žiadna rozhlasová stanica! Proste to neznie ako rocková pieseň.´"

Neistota sa rozplynula v momente, ako do rytmu skladby vstúpil hlas speváka Freddieho Mercuryho. "Hneď ako som ho počul spievať, začal som si byť istejší, pretože znel ako... znel ako burič!" Prezradil May. 

Skladba We Will Rock You je súčasťou albumu News of the World. Nasleduje ju ďalšia obľúbená fanúšikovská hymna We Are The Champions.

Späť
Viac k téme:
Odporúčame z TIVI.sk
 
});