Brian May otvára 13. komnatu kapely Queen: Poviem vám, prečo sme nechceli, aby fanúšikovia na našich koncertoch spievali!

Legendárnym Queen-om sa nepáčilo, keď fanúšikovia na ich koncertoch spievali, prezrádza gitarista a autor slávneho hitu We Will Rock ...

Legendárnym Queen-om sa nepáčilo, keď fanúšikovia na ich koncertoch spievali, prezrádza gitarista a autor slávneho hitu "We Will Rock You", Brian May.

Fotogaléria

Daily Mail cituje slová Briana Maya, ktorý prezradil, že spolu s ďalšími členmi kapely si želali, aby fanúšikovia boli na koncertoch ticho a iba sledovali ich vystúpenia. Povedal: "Dosť nás ich spev rozčuľoval. Hovorievali sme si: ´ľudia, fakt tvrdo pracujeme, tak nás, sakra, dobre počúvajte!"

 Freddie Mercury - Queen
Boľavá duša nie je mýtus: 5 vecí, ktoré nás naučil Freddie Mercury Zobraziť článok

Všetko zmenila až rocková hymna We Will Rock You:

Keď si uvedomili, že fanúšikov v spontánnosti nedokážu zastaviť, May sa rozhodol vytvoriť hit, ktorý by z ich energie vyťažil maximum. Pre magazín Total Guitar povedal: "Pomyslel som si: čo môžeme od preplneného publika chcieť, aby robilo? Nemôže robiť veľa, ale môže dupať nohami a tlieskať. A ak môže spievať, čo by spievalo? A už som len počul v hlave: We Will Rock You..." Pokračovanie na ďalšej strane.

Pokračovať v čítaní
Viac k téme:
Odporúčame z TIVI.sk
 
});