Vstupujete na článok s obsahom určeným pre osoby staršie ako 18 rokov.

Erotické radovánky v stredoveku: Prostitútky kontrolovali EREKCIU ženatých mužov! Ale ako boli vnímané domy rozkoše či ANÁLNY SEX?

História ľudskej sexuality je v mnohých ohľadoch oveľa zaujímavejšia a divokejšia. Niečo málo sa z tých čias podarilo zachovať aj ohľadom ...
  • Zdroj: Getty/duncan1890

História ľudskej sexuality je v mnohých ohľadoch oveľa zaujímavejšia a divokejšia. Niečo málo sa z tých čias podarilo zachovať aj ohľadom nej.

Nedostatočná erekcia pod drobnohľadom

Plodenie bolo podporované a žiaduce, takže muži so slabou či žiadnou erekciou robili cirkevným hodnostárom problémy. Zašlo to až tak ďaleko, že sa fyzicky skúmali ich pohlavné orgány. Ak by doboví odborníci uznali, že sa jedná o „stratený prípad“, mohlo dôjsť až k rozviazaniu vzťahu.

V niektorých prípadoch boli dokonca privolané kurtizány, aby svojimi profesionálnymi schopnosťami otestovali dotyčného muža, či sú podozrenia mužovej erektilnej dysfunkcie skutočné.

Nápoj, ktorý robí nástroj muža tvrdším: Pije ho aj ten váš? Zobraziť článok

Manželstvá kňazov

Celibát duchovných sa začal zavádzať v rímskokatolíckej cirkvi až  v 11. storočí. Predtým sa kňazi mohli bez problémov ženiť. Očakávalo sa od nich, že zo svojich synov tiež vychovajú kňazov.

Časom sa eucharistia stávala čoraz posvätnejšou, a tak predstava smilstva kňazov, ktorí sa potom dotýkajú oltára prestala byť žiaducou. Pokračovanie na ďalšej strane.

Späť Pokračovať v čítaní
Viac k téme:
Odporúčame z TIVI.sk
 
});