Mysleli ste pri výbere pančúch na TOTO? Ak nie, POZOR, koledujete si o trapas!

Nájsť tie správne pančuchy dá zabrať. Akým stylingovým chybám by ste sa mali za každú cenu vyhýbať a ako pančuchám predĺžiť životnosť?

Nájsť tie správne pančuchy dá zabrať. Akým stylingovým chybám by ste sa mali za každú cenu vyhýbať a ako pančuchám predĺžiť životnosť?

Fotogaléria

2. V kontraste s farbou pleti

Práve tu sa skrýva najväčšie stylingové faux-pas. Ak sú pančuchy vo farbe, ktorá vôbec neladí s tónom vašej pleti, budete vyzerať smiešne. Využite ponuku testovacích kúskov, ktoré si môžete vyskúšať na ruke a skontrolovať, či daný odtieň vyhovuje práve vašej pokožke. 

Jasné, že nenarazíte na úplne identický odtieň, myslite však na to, že farba pančuchových nohavíc by sa nemala príliš odchyľovať. V prípade pochybností vždy zvoľte trochu tmavšiu alternatívu.

3. Nesprávny strih

Mnohým ženám je nosenie pančúch nepríjemné, pretože sa im pri sedení zarezávajú až "do žalúdka". Stáva sa to najmä pri nesprávnom strihu a príliš krátkom páse. 

Nie je to len o veľkosti! Ideálnu podprsenku pre váš tvar pŕs nájdete iba ak nepodceníte TOTO Zobraziť článok

Tu sa oplatí nešetriť, pretože drahšie pančuchy, na rozdiel od mnohých veľmi lacných modelov, majú širokú, vystuženú pletenú manžetu, čo je pri nosení oveľa pohodlnejšie. Pokračovanie na ďalšej strane.

Späť Pokračovať v čítaní
Viac k téme:
Odporúčame z TIVI.sk
 
});