Vstupujete na článok s obsahom určeným pre osoby staršie ako 18 rokov.

Tomu sa hovorí ÚPRIMNOSŤ! Pýtali sme sa mužov a žien, či pri sexe myslia na svojich EX: Čakáte jasné NIE? Budete prekvapení

V každom mileneckom vzťahu sa nájde niečo, čo sa vám v posteli viac či menej páči. Občas vás samé prekvapí zatúlaná myšlienka - aké to ...

V každom mileneckom vzťahu sa nájde niečo, čo sa vám v posteli viac či menej páči. Občas vás samé prekvapí zatúlaná myšlienka - aké to bolo s bývalým partnerom /-kou.

Fotogaléria

So zvedavou anketou sme oslovili obe pohlavia, lebo je dobré poznať odpovede aj z opačného brehu. Otázka znela „Myslíte pri sexe občas na svojich ex?“. Tu sú najlepšie zozbierané odpovede:

Tri ženy úprimne: Za to, že nás muži opustili, si môžeme samy! Zobraziť článok

„Ale áno, a nehanbím sa k tomu priznať. Človek v podstate stále porovnáva. Za dvomi bývalkami mi je občas ohľadom sexu smutno, tie dobre vedeli čo a ako. Terajšiu partnerku milujem, ale v posteli to nie je ono.“ (Maco, 49)

„Zatiaľ tento posledný je v posteli najlepší, tak nemám sa prečo vracať do minulosti. Našťastie. Ale o pár rokov možno bude všetko inak, nechám sa prekvapiť.“ (Alžbetka, 26)

„Hohó, skoro stále. Teraz som nedobrovoľný retrosexuál, v manželskej spálni je smutno ako na kare. Nikdy nezabudnem na pracovnú stáž v Česku, ryšavá Jiřinka robila divy vo dne v noci. Na vzťah to nebolo, ale milenka bola dokonalá. Takú som už odvtedy nenašiel. Ešte ju tak môcť mať raz v posteli....škoda, no.“ (Kristián, 62)

Pokračovanie pikantnej ankety nájdete na ďalšej strane.

Pokračovať v čítaní
Viac k téme:
Odporúčame z TIVI.sk
 
});