Speváčka Shakira a jej vzťahy: Piqué aj ďalší muži, s ktorými jej to nevyšlo!

Ani popularita a krása nie sú zárukou šťastného vzťahu. O tom sa nedávno presvedčila aj kolumbijská speváčka Shakira. Po jedenástich ...

Ani popularita a krása nie sú zárukou šťastného vzťahu. O tom sa nedávno presvedčila aj kolumbijská speváčka Shakira. Po jedenástich rokoch jej stroskotal vzťah aj s futbalistom Gerardom Piquém.

Fotogaléria

Fámy španielskeho bulváru okolo celebritného páru sa nakoniec potvrdili. „S ľútosťou potvrdzujeme, že sa naše cesty rozchádzajú. Pre dobro našich detí, ktoré sú našou najvyššou prioritou, vás žiadame, aby ste rešpektovali ich súkromie. Ďakujem za pochopenie,“ odkázala speváčka cez svojho hovorcu.

Poslednou kvapkou za dlhšie nefungujúcim vzťahom má byť Gerardova nevera. Prvou špekuláciou mala byť matka jeho 17-ročného spoluhráča z FC Barcelona.

Na pravú mieru to najnovšie upresnil denník El Periodico, podľa ktorého to bola 20-ročná blond študentka a hosteska. Podľa denníku Marca boli futbalistove ostatné večierky bez kontroly, na ktorých sa správal ako slobodný muž.

O nezhodách páru, ktorý má spolu dvoch synov, Shakira spieva aj vo svojej nedávnej skladbe „Te felicito“, ktorá má na YouTube takmer 74 miliónov videní.

Časť textu hovoriaca o klamaní a podvádzaní hovorí za všetko:

Neznesiem ľudí s dvoma tvárami.
Dala som za teba ruky do ohňa.
A ty sa ku mne správaš ako k ďalšej tvojej túžbe.
Tvoja rana mi neotvorila kožu, ale otvorila mi oči.
Mám ich červené od toľkého plaču kvôli tebe.

Pokračovať v čítaní
Viac k téme:

Zdroj: marca.com

Odporúčame z TIVI.sk
 
});