Mladá mamička si vyliečila psoriázu BIZARNÝM spôsobom: Obrovská zmena po štyroch dňoch, pokožka ako z katalógu! AHA, čo použila

Psoriáza (lupienka) je väčšinou chronické zápalové kožné ochorenie prejavujúce sa červenými rankami, kde sú postihnuté časti pokryté ...

Psoriáza (lupienka) je väčšinou chronické zápalové kožné ochorenie prejavujúce sa červenými rankami, kde sú postihnuté časti pokryté sivolesklými odlupujúcimi sa šupinami. Pohľad na ňu je nepekný, a postihnutý sa cíti nekomfortne.

Fotogaléria

Na vlastnej koži si nepríjemné ochorenie zažila aj Američanka Ashley LeMieux (36) z arizonského Phoenixu. S psoriázou bojovala ostatné dva roky, ale jej fungujúci recept z "kategórie neuveriteľných" uverejnil aj web dailymail.co.uk.

Počas tehotenstva sa jej kožné ochorenie len zhoršilo. Bolo oveľa bolestivejšie, dokonca ho opísala ako „milión ihiel", čo ovplyvňovalo aj jej schopnosť hýbať prstami. Podľa zdravotnej sestričky mala ruky starej dámy, ktoré sa mladá žena hanbila podať pri pozdrave ostatným ľuďom.

Poznáte najdôležitejší vitamín pre vašu pleť?
Poznáte najdôležitejší vitamín pre vašu pleť? Spomalí starnutie a zlepší kvalitu pokožky! Zobraziť článok

Čerstvá mamička 7-mesačnej dcérky ale na sebe vyskúšala, že každodenné potieranie rúk vlastným  materským mliekom jej vyliečilo bolestivú psoriázu, a dokonca zanechalo jej manželovi Mikeovi (37) jemnú pokožku.

Do mlieka musela pridať levanduľový esenciálny olej, aby skryla jeho prirodzenú „vôňu“.  Teraz presvedčená o jeho skvelých liečivých vlastnostiach. Vylepšené materské mlieko si odvtedy každý deň nanáša na ruky.

Pokračovanie na ďalšej strane.

Pokračovať v čítaní
Viac k téme:
Odporúčame z TIVI.sk
 
});