Liam Neeson má byť na čo hrdý! A bola by aj jeho zosnulá manželka, ich deti sú skutočne vydarené

Liam Neeson. Herec s kariérou tak bohatou, že na rozmazávanie jeho súkromného života nezostáva čas. Akčný hrdina však doma ukrýva dva ...

Liam Neeson. Herec s kariérou tak bohatou, že na rozmazávanie jeho súkromného života nezostáva čas. Akčný hrdina však doma ukrýva dva poklady. Chcete vedieť viac? Čítajte ďalej!

Fotogaléria

Starostlivý otec sa so všetkých síl snažil, aby jeho starší syn nepodľahol herectvu. Chcel, aby sa venoval akejkoľvek inej profesii, hoc aj remeselníctvu. "Otec mi hovoril 'prosím, staň sa tesárom alebo čo'," povedal Richardson pre Independent.ie v júni 2015. Istý čas poslúchal. Nestal sa síce stolárom, ale niekoľko rokov sa okrem herectva venoval móde. Rovnako ako jeho brat. 

Liam Neeson si so synom Michéalom zahral vo filme Láska v Toskánsku.

Ku kariére vo filmovom priemysle mal naskok aj Liamov mladší syn Daniel. Študoval herectvo a dlho sa zdalo, že na ceste za slávou ho nemôže nič zastaviť. Sám sa však časom rozhodol inak a rozbehol vlastný biznis s módou šetrnou k životnému prostrediu.

Brad Pitt
"Čím si chcel byť ako 11-ročný?" Spýtal sa chlapec Brada Pitta: Dojímavá odpoveď Zobraziť článok

Podľa New York Post ho to k ochrane planéty ťahalo už od malička. Spomenul si na moment, keď ho ako piataka informácie o globálnom otepľovaní priviedli až k "záchvatu paniky". "Naozaj ma to zasiahlo," priznal Daniel. "Vždy som veľmi citlivo vnímal správy o environmentálnej kríze."

Daniel študoval herectvo, ale rozhodol sa venovať móde.

Pokračovanie na ďalšej strane.

Späť Pokračovať v čítaní
Viac k téme:
Odporúčame z TIVI.sk
 
});